Ga naar inhoud

Cameraman

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Cameraman won de laatste dag op 5 maart 2015

Cameraman had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Cameraman's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

81

Community reputatie

 1. Krijg je wel hele gave beelden van!, mocht je dit wel willen doen, ga naar een open veld in de buurt van een woon wijk en film van een afstand, dan is de kans klein dat je geraakt word! als je in de straat gaat filmen is de kans natuurlijk veel groter dat je geraakt word ik zit zelf ook nog te twijfelen om het te filmen met mijn drone en Gopro er op mocht ik t wel doen laat ik zeker een filmpje zien!
 2. Ook names mij natuurlijk gefeliciteerd! :-) we hebben bij het maken van de diverse filmpjes een boel lol gehad! iedereen bedankt voor de leuke reacties op de filmpjes!
 3. Jaaa! daar zijn we weer met een spliksplinternieuwe video!!!! Ben jij de winnaar? of word je alweer in de maling genomen? Ben je voor niks wakker gebleven tot 2:22? Kom er achter door snel deze video te gaan bekijken! Maar voor dat je gaat kijken willen wij je 1 ding vragen! Stel dat de winnaar in dit filmpje bekend gemaakt word verklap dan niet wie er gewonnen heeft (bv dmv. een @ mention) Wij vinden het leuk als iedereen even moeite moet doen om dit filmpje te bekijken waar wij zoveel tijd in gestoken hebben! Tot nu toe hebben wij erg veel lol beleefd aan deze actie en hopen jullie met ons!! Ik zal jullie niet langer ophouden.. hier is hij dan! het beloofde filmpje!!
 4. Nou.... stiekem schrok ik wel een beetje zo van OH chipies Is het al zo laat
 5. Ik hoor net dat t filmpje goed gekeurd is door @Mr. Gold !! dus nog iets minder dan een uurtje! woohooo!
 6. Ik zou toch wel een jas mee nemen :-) zelfs een wintervachtje moet wennen ;-)
 7. Oh das een goeie! ik ga ff bakkie koffie halen! :-) thanks voor de tip!
 8. Waar? ik heb geen super maan gezien!? of ligt dat eraan dat ik al een uur of 2 naar mijn beeldscherm kijk om te kijken of het al 2:22 is hahaha
 9. WAAAH! de spanning begint zelfs hier toe te slaan!! :-) nog iets meer dan 2 uur mensen dan zijn we weer iets wijzer!
 10. misschien weten we het vannacht! :-) ik vind dat je wel erg je best doet @rumble dus van mij heb je al een bonus punt! (niet dat je daar nou zoveel aan hebt maar goed)
 11. BAM! Cameraman op je beeldscherm!

 12. Beste preppers! Ik heb zojuist in 4 fout een aangeschreven brief van @Mr. Gold ontvangen dat ik vannacht om 2:22 een filmpje online moet plaatsen.. Wat er in dit filmpje staat mag ik helaas niet verklappen. Heeft iemand inmiddels mijn "Geheime hint" weten te vinden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...