Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

frederik 007

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door frederik 007

  1. [ATTACH=CONFIG]14574[/ATTACH] Dit is de A2B2E2K2-P3 R D/NBC filter [ATTACH=CONFIG]14575[/ATTACH] dit is de A2B2E2K2HgP3 RD filter Beschermt de A2B2E2K2HgP3 RD mij dan ook tegen nbc wapens (dit omdat deze geen nbc vermelding heeft?) ? gassen + radioactieve deeltjes, welke filter gebruik ik dan best?
  2. @Greener (poging tot taggen), volgens de threads die ik hier al gelezen heb ken jij redelijk wat van gasmaskers en toebehoren. Hopelijk kan jij mij helpen?
  3. Hallo hallo iedereen Ik heb een kort vraagje(s) met betrekking op filters voor gasmaskers. Volgens de website van Dräger bestaat er een specifiek model filter (A2B2E2K2-P3 R D/NBC ) voor nbc-toestanden. Nu is mijn vraag, in wat verschilt deze filter met de A2B2E2K2HgP3 RD filter ? Volgens de code-legende die ik gebruik (http://www.draeger.com/sites/assets/PublishingImages/Segments/Industry/APR_Online_Training/Docs/FilterSelectionCard_EN.PDF) is het eerste stuk van de code (A2B2E2K2) gelijk. De tweede filter heeft echter een extra bescherming tegen kwikdampen maar geen nbc vermelding. I
×
×
  • Nieuwe aanmaken...