Ga naar inhoud

Erique

Lid niveau 2
  • Items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Erique

  1. Allebei de mestsoorten zijn veel te scherp & moeten minstens een jaar laten liggen, eerder je het kan gebruiken.Vooral paardenmest is goed voor paddenstoelenteelt, mits gecomposteerd op de goeie wijze.

  2. Duh. je hebt 't natuurlijk alleen nodig als je naar buiten moet waar contact met andere mensen niet te vermijden is. Daarom denk ik ook dat het voor mij niet nodig is, omdat ik prep voor het thuis blijven met de deuren en ramen op slot. Maar er kan een onvoorziene situatie zijn waardoor ik toch naar buiten moet. Mocht er een of ander virus heersen dat zich door de lucht verspreiden kan is zo'n masker erg nuttig.

     

    Ga je huis dan ook helemaal dichtkitten, want als er een airborne virus rondwaart, dan ben je in je huis ook niet veilig.Trouwens met zo pakkie word je alleen vanavond niet opgepakt, maar de rest van het jaar verdwijn je gewoon op de gesloten afdeling.

  3. Aardappelpuree a la minute zit al zout, melkpoeder, sulfiet & een semi-synthetische mono - diglyceriden in.Tis een leuk recept, maar je kan imo beter aardappelpuree gebruiken van bv Joanusmolen ipv Maggi of Knorr.Misschien is een vervanging voor aardappelpuree quinoameel wel een goeie.Bedankt voor het plaatsen van het recept.

  4. big_800PX_mediacom_708855438.jpg.7b117552ddf0294de5c8332b84ec6602.jpg

     

    [video=youtube_share;e0JqymFsCLg]

     

    Voor 25 euro is deze te krijgen, staal lemmet 4116 Krupp RVS

     

    Nog goedkoper dan Mora is Hultafors, voor 8.95 euro heb je een Heavy Duty.Lemmet is iets dan die van Mora, maar ook gefabriceerd in Zweden.

     

    [video=youtube_share;ZGR75MdCRak]

×
×
  • Nieuwe aanmaken...