Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

ThomasvanZwol

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Uitstekend

Over ThomasvanZwol

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik neem graag worstenbroodjes mee of broodjes falafel! Nog andere wensen? Met het herfstweer dat ze verwachten is een kop warme chocomel misschien ook wel lekker Uiteraard zou het allemaal volledig anoniem mogen als daar behoefte aan is
 2. Inmiddels is mijn blog al wat verder gevuld, maar het ontbreekt nog wel aan iemand die alles (of in ieder geval veel ) weet van overleven when SHTF. Wie o wie wil en kan mij helpen? Als een mini-docu teveel gevraagd is, dan zou ik ook al ontzettend blij zijn met een gewoon interview!
 3. Bedankt voor de tip Stuudje! Ik ga daar zeker eens naar kijken. Een maand niets? Iedere week verschijnen er minimaal twee posts, alle posts tot nu toe zijn van afgelopen maand. De laatste is net online gegaan, die daarvoor vorige week vrijdag en degene daarvoor precies een week geleden.
 4. Ik heb even gekeken maar ik ben zelf meer bezig met een journalistiek blog. Ik wil uitzoeken wat de mogelijke scenario's zijn voor de ineenstorting van de samenleving en hoe we daarna verder zouden kunnen. Vandaar dat ik ook graag een mini-docu met een prepper plaats, omdat jullie mijn lezers veel beter kunnen laten beseffen hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn.
 5. Heel erg bedankt voor de positieve reacties tot nu toe! Ik hoop van harte dat er iemand is die me helpen wil en kan.
 6. Beste preppers, Mijn naam is Thomas en ik ben net begonnen met een journalistiek blog over mogelijke einden van onze beschaving zoals we die nu kennen en hoe we daarna verder zouden moeten, zowel als individu als als samenleving. Uiteraard moest ik daarbij gelijk ook denken aan de prepper-community. Op mijn blog wil ik een soort van mini-docu plaatsen waarin 1 van jullie uitlegt hoe hij of zij zich voorbereid heeft en wat het inhoudt om een prepper te zijn. Ik weet dat veel van jullie huiverig zijn om in beeld te komen en om te laten zien wat voor voorbereidingen jullie hebben. Dit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...