Ga naar inhoud

swift

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door swift

  1. Natuurlijk! Het hele concept van kleine hoeveelheden voorverpakt in emmers die makkelijk op te slaan zijn staat me wel aan. Ook de prijs is een stuk beter dan van Mountain House. Ik heb niets tegen Mountain House, het lijkt alleen het enige alternatief wat hier beschikbaar is. Met de tips in dit topic ga ik zeker weer verder, Wise is praktische gezien gewoon niet aan te komen op dit moment.
  2. Bedankt voor de feedback, ik ga eens rondneuzen.
  3. Dat is een optie die ik nog niet ken. Kan je daar wat meer over vertellen? Ik woon namelijk 'gewoon' in NL, dus heb geen adres in Belgie. Weet iemand een soortgelijk alternatief? Dus kant en klaar eten in lang houdbare zakjes? Ik ken de producten van Mountain House, maar deze spreken mij niet erg aan. Vooral de prijs is erg hoor.
  4. Hallo, Ik heb al lopen zoeken hier op het forum, en via Google, maar kan geen bedrijf vinden dat Wise voedsel verkoopt hier in NL. Nu heb ik zelf al een email gestuurd naar de mensen van Wise ivm shipping costs naar NL, en deze vallen toch wel behoorlijk hoog uit. Iets van $189 moet $235 kosten incl shipping. Daar komt nog bovenop de douane heffing van x euro. Het gaat dus om https://wisefoodstorage.com/ Weet iemand een bedrijfje in NL die dit verkoopt? Of zou er interesse zijn in een groupbuy?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...