Ga naar inhoud

AlphaMale

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door AlphaMale

  1. Bij AH alle Unox producten 1 + 1 gratis. Dus ook alle soorten worsten.;)

     

    Verhoudingsgewijs zijn de worsten niet goedkoper: AH = Unox Frankfurters 300gr (á 2,72) voor omgerekend 1,36, Hoogvliet = Struik Frankfurters 560gr voor 1,00 :)

    Qua smaken kan ik er weinig over zeggen, deze had ik nog niet in mijn collectie.

     

    Rest is inderdaad wel aanlokkelijk. Soepen, Smac, gehaktballetjes, pastei, ragout...

  2. Zo zie je maar, iedereen heeft verschillende ervaringen.

    Heb zelf twee paar Lowa's, de Khumbhu die met mij de halve wereld al over gevlogen is en nog steeds niet versleten is na vele kilometers door steden, woestijnen en rots- cq. berggebieden. Tweede paar is de Lowa Ticam, een stuk onderhoudsvriendelijker en degelijker/steviger.

     

    Maar zoals Prepass zegt, goed bedenken wat je ermee gaat doen. Dan kan je al heel wat afschrijven en focussen op het juiste type.

  3. en als er iemand voor heeft gezorgd dat WOIII nog steeds in de toekomst ligt, dan is het putin wel.....

     

    Mee eens, Obama (en enkele voorgangers) probeert zoveel mogelijk aan te sturen op een globale oorlog lijkt me. Ze initiëren overal oorlogen, al dan niet onder valse voorwendselen.

    Maar goed, hun focus op werelddominantie zal toch ook een keer gebroken moeten worden.

  4. Indien inderdaad waar dan is het behoorlijk zorgwekkend. Een ouder fragmentje van Tonight with John Oliver over Amerikaanse nukes.

    Het Amerika dat zich druk maakt om Russische en Chinese kernraketten, maar zelf op een vat buskruit leeft:

     

  5. Oo ik wist niet dat dit een heel wetenschappelijk forum was geworden waarbij we ook met bronvermeldingen moesten werken. Zoals ik het nieuws volg was dit voor mij de tot nu toe (hoe onwaarschijnlijk dan ook) de meest logisch verklaren

     

    Maar omdat jij het zo graag wil zomaar een paar

    http://www.hln.be/hln/nl/30080/Verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/2002974/2014/08/21/Experts-Piloot-vermist-vliegtuig-liet-passagiers-opzettelijk-stikken.dhtml

    http://www.ad.nl/ad/nl/30360/verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/3677334/2014/06/23/Vreemd-gedrag-maakt-piloot-MH370-tot-hoofdverdachte.dhtml

    http://www.ad.nl/ad/nl/30360/verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/3679338/2014/06/26/Vlucht-MH370-vloog-op-automatische-piloot.dhtml

    http://www.cnbc.com/id/102482413

     

    Maar natuurlijk weten we eigenlijk niks totdat het vliegtuig en of de blackboxen worden gevonden en in het openbaar worden gebracht.

     

    Nu graag jouw bronvermeldigen

     

    Iets beweren zonder onderbouwing kan iedereen. Ben er in den beginne zelf ook een keer de fout in gegaan, eerlijk is eerlijk, maar kon de opmerking daarover wel waarderen. Onderbouwing tenzij ik aangaf dat het mijn mening is.

    In dit geval dus: "Voor zover mij bekend,...".

     

    Maar goed, dat ie nog niet gevonden is is overal wel te lezen http://www.ad.nl/ad/nl/30360/verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/3893569/2015/03/10/Aangespoeld-servetje-doet-hopen-op-nieuws-MH370.dhtml.

    Tenzij jij het tegendeel kan bewijzen!

     

    En in jouw linkjes -als we toch bezig zijn- wordt vaak gesproken over de mening van een onderzoeker of mede-piloot. In de CNBC link staat zelfs duidelijk "'Rogue pilot' seems likeliest theory". En dan moeten wij dat voor waarheid aannemen van jou?

  6. Is dit niet het 2de gevalletje dat een piloot bewust een vliegtuig laat neerstorten? Dat verdwenen toestel daar waren de piloten ook verantwoordelijk voor.

     

    Graag een bronvermelding.

     

    Voor zover mij bekend, hebben ze MH370 nog steeds niet gevonden en de piloten zullen ook geen verklaring meer afleggen. Het kan altijd nog een kaping zijn geweest.

  7. Het verhaal achter de JSF en wat je wij als mensen nooit horen is dat Nederland nog steeds een nucleaire status heeft binnen de NAVO. Dit toestel is van de VS en ziet liever niet dat een Europese vliegtuigbouwer met hun kernwapens rondvliegt dat zijn de afspraken geweest rond om de aanschaf en de koop van het toestel.

     

    Onderbouwing?

  8. And the story continues...

     

    Dader schijnt ook Coulibaly te heten (toch geen familie van?), en er wordt gesuggereerd dat hij eerder al is tegengehouden tijdens zijn reis naar IS-gebied. Wellicht zou dit ook zijn reden tot deze daad zijn.

     

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/23635253/__Soldaten_neergestoken__.html

    http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3843641/2015/02/03/Aanval-met-mes-op-Franse-militairen-bij-joods-centrum.dhtml

    https://twitter.com/AmichaiStein1/status/562638739311038465

  9. @ rescue en Lewieke: Ik begrijp jullie commentaar, geheel terecht. Excuses, ik ben er inderdaad te weinig van op de hoogte.

     

    Mag ik er wel op rekenen dat men zich wel strategisch heeft verdeeld en opgesteld om snel tot actie over te gaan, in de diverse high risk gebieden? Aanrijtijden van de politie zijn ook niet altijd gering (focus ligt op

  10. Ook in Nederland krijgen ze het steeds benauwder.

     

    We moeten alert zijn

    De Nederlandse politiek krijgt het steeds benauwder nu de terreurdreiging weer een stapje dichterbij lijkt gekomen.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23565633/___We_moeten_alert_zijn___.html

     

    Ze krijgen het benauwd, maar doen er geen reet aan.

    In Duitsland, Frankrijk en België worden invallen gedaan bij de zogenaamde sleeper cells en worden mensen opgepakt of geneutraliseerd, en wat gebeurt er in Nederland? Niets! En Nederland zou al in opperste paraatheid zijn.

    Nou, ik heb nog niets van beweging gezien in oa. Amsterdam wat paraatheid moet suggereren. Ik denk dat ze niet eens weten waar ze moeten beginnen.

     

    CNN meldt dat er op z'n minst 20 sleeper cells zijn, waarbij zo'n 120 tot 180 jihadisten aanslagen voorbereiden in Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland en Nederland. Dreiging in België (zeker) en Nederland (mogelijk) zou daarbij 'imminent' zijn.

     

    Dus wees allen paraat (en dan niet zoals de overheid), en probeer overheidsgebouwen te vermijden. Focus van extremisten lijkt momenteel te liggen bij de politiediensten.

     

    Bron: http://edition.cnn.com/2015/01/16/world/belgium-anti-terror-operation/index.html

  11. Goeiemorgen, ik kom net ziek van bed. Maar dit is wel spannend hoor.

    Op de krant van vanochtend lees ik nog 'Verbeten Klopjacht' maar dat is dus al geescaleerd naar twee gijzelingen.

    Inmiddels zie ik op TV dat er al kleine relletjes ontstaan. Ik zeg, kruidvat.

    Ik ben heel erg benieuwd hoe dit afloopt.

     

    Gebied rond Eiffeltoren is inmiddels ook ontruimd en er schijnt iets te gebeuren bij een basisschool. Dit is inderdaad een enorm kruidvat!

    http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/01/08/01016-20150108LIVWWW00308-en-direct-Charlie-Hebdo-traque-freres-kouachi-attentat.php

  12. Mag ik even kwijt dat ook het nieuws (zeker de live streams) vaak gebaseerd zijn op aannames in eerste instantie?

     

    Hoe wil je dat ik dit formeel onderbouw, moet ik er zelf naartoe om het met eigen ogen te zien? Ik kan slechts doorgeven wat nieuwssites melden, brandt mij er niet op af!

  13. NIETS zegt dat dit dezelfde persoon is.

     

    Niets behalve het bericht van Nu.nl. Ze spreken constant over DE gijzelnemer. Niet een, of ander, of iets anders van dien aard.

     

    Edit:

     

    Om GeenStijl even te quoten (voor zover geloofwaardig):

    "Terwijl een miljoen agenten een drukkerij (lol) belegeren waar de Charlie Hebdaders een vrouw gegijzeld houden (live hieronder, eerdere updates in dit topic), zit er ook een rabiate moslimgek met twee AK's in een Joodse (!) groentewinkel in het oosten van Parijs. Het is een van de verdachten van het doodschieten van een agente bij een metrostation, dinsdag. Ook hij heeft gijzelaars in de winkel"

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/live_ii_frankrijk_in_burgeroor.html

  14. Ze zouden rijden in een witte Clio. Zou deze ook betrokken kunnen zijn geweest bij het ongeval/de schietpartij eerder vandaag? Toen werd er gesproken over een grijze Clio weliswaar, maar kleur kan natuurlijk verwarrend zijn (wit vs licht grijs?).

     

    Valt me op dat alle media bericht dat het allemaal niets te maken heeft met de aanslag van gister. Komt bij mij juist over als het proberen om grote paniek te voorkomen, opdat het allemaal juist wél met elkaar te maken heeft.

  15. Wat een drama weer!

     

    Ik houd mijn hart vast, want vroeg of laat gaat dit in Nederland ook gebeuren. En wat dan...

     

    Wat ik net lees bij de Televaag en niet snap, is: "De agenten lijken te zijn overvallen door de gewelddadigheid en uitrusting van de daders."

    Die gasten lopen meestal met een Kalashnikov als je kijkt naar beelden van Syrië, Irak en Libië bijvoorbeeld. Daar kan je dan toch op z'n minst rekening mee houden? Ze komen echt niet aanzetten met een proppenschieter.

    Ik vind dan ook dat men slecht is voorbereid op dergelijke situaties, terwijl de dreiging zeer hoog was. Niet per definitie dat een kogel van een handpistool (agent) minder dodelijk zou zijn, maar in een vuurgevecht kan dat toch van belang zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...