Ga naar inhoud

survivor1988

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door survivor1988

  1. Lees je eerst eens wat beter in omtrent een EMP dan had je bovenstaande niet geschreven.

     

    Greener

     

    Daarom altijd een magnetron meenemen :D.

     

    Waarom?:

    Een magnetron is zo ontworpen dat deze radiostraling binnenhoudt. Om precies die reden houdt de metalen kooi van een magnetron radiostraling ook buiten. Een zogenoemde "kooi van Faraday" noemen ze dat.

     

    Daarnaast zijn dit ook nog oplossingen:

    http://electronisch.365electric.com/cell-phones-accessories/cellular-accessories/1002008769.html

     

    Neemt niet weg dat EMP's er in verschillende maten zijn. Het beste is om 2 tot 3 lagen te maken. Dus kleine doos met je elektronica. Doe wat daar uitgelegd wordt. Stop die kleine ingepakte doos dan in een grotere en doe het nog een keer.

  2. ik zal niet zo snel opgeroepen worden (Asperger) maar ik zou echt niet gaan, dan maar ervandoor. Evt, hangt van de situatie af, accepteren, basistraining volgen, uitrusting in ontvangst nemen en dan alsnog er vandoor (bewapend en wel geeft dan iets meer kansen misschien).

     

    Aan dat laatste heb ik ook regelmatig gedacht. Echter vraag ik me wel af of je ooit in staat zou zijn om te vluchten met uitrusting en al?

  3. Tja, ik geloof je meteen, maar een hele rol is best slepen. Heb je een alternatief?

     

    Een rol gorilla tape die ik bij een bestelling van de prepshop cadeau kreeg is al een stuk kleiner, maar blijft flink aantikken in de rugzak.

    Vroeger alles kunnen oplossen met naald en draad, dus die gaan eerder mee, maar 't blijft af en toe verrekte handig, zo'n stukkie ducttape.

     

    Wat je met een rol tape kan doen is het kartonnetje eruit snijden waarna je hem vaak al veel platter kan maken. Vind je hem dan nog te groot dan haal je er eerst een lading af, snij je het ronde stuk karton eruit en druk je hem daarna plat.

    • Leuk 1
  4. Het werd net al even benoemd maar wat zouden jullie doen als jullie opgeroepen zouden worden? Zouden jullie het accepteren? Vluchten? Of wat?

     

    Ik weet het echt niet. Ik zou namelijk echt niet voor Nederland en de EU willen vechten omdat zij in mijn ogen net zo hard schuldig zijn aan de situatie. Maar aan de andere kant zadel ik mijn vrouw met ellende op als ik wil vluchten.

     

    Maar daarna weer als ik in het leger ga staat ze er ook alleen voor met de kans dat ik er wellicht nooit meer zal zijn.

     

     

     

    Wat voor jullie?

  5. Hehe wij werden gister op kantoor gebeld door ze. Echt geniaal. Man doe eens wat onderzoek wij zijn een ICT onderneming.....

     

    1. Ze belden

    2. We stuurden spam eruit en ze kregen meldingen van ons.

    3. Ik: Kunt u het ip geven waar u de meldingen vandaan krijgt? (als onze pc's iets uitsturen zit er altijd een ip bij (tenzij ze "spoofen" enkel is dat een ander verhaal).

    4. Toen ging hij doorpraten dat ie het ging bewijzen: windows + r toets -> cmd -> en verder vergeten

    5. Kreeg je een code (op elke windows pc gelijk) (windows xp, 7 en 8). (het mooie was dat ie ook er blind vanuit ging dat ik op de juiste pc zat)

     

    6. Ik mooi meepraten: (o shit really man? I use my business creditcard everyday on this computer. Please help me for remove the problem. I don't know what i can do!).

    7, Uiteindelijk noemt hij dus het nummer op wat eindigt op een 2. Ik zo: nee sorry het eindigt op een "3". Hij zo een 2 ja. Ik zo: nee echt een 3.

     

    Opeens hij vet boos: Are you kidding with me? You crazy motherf*cker! En toen gooide hij de hoorn erop.

     

    Ook best mooi dat hij boos wordt omdat ik hem voor de gek houdt. Terwijl hij ons probeert op te lichten haha.

     

     

    En het mooiste van het hele verhaal is? Wij hebben geen enkele windows computer/device hier.

  6. De Rotterdamse haven is groot, maar nu ook weer niet zo groot:

     

    Hamburg-Le Havre range

    De haven van Rotterdam concurreert in de zogenaamde Hamburg – Le Havre (HLH) range, hierbinnen vallen alle havens van Noordwest-Europa. Rotterdam heeft hierin het grootste marktaandeel (37,5% tot en met derde kwartaal 2013), daarna volgen onder andere de havens van Antwerpen (16,1%), Hamburg (11,7%) en Amsterdam (8,0%).

     

    De haven van Antwerpen heeft een hoogwaardig chemiecluster en een sterk aandeel in de Europese shortsea markt. De haven van Hamburg is groot in containers en heeft veel en goede spoorverbindingen met het achterland. Amsterdam is de grootste benzinehaven van Europa en heeft een sterke positie in droog massagoed. De kleinere havens onderscheiden zich door het vormen van niches. Zo richt de haven van Duinkerken zich bijvoorbeeld op het roro-segment. De Rotterdamse haven onderscheidt zich door zijn brede portfolio met de concepten Container Port, Fuels Hub en Energy Port.

     

    Bron

     

    Excuses! Gelijk heb je. Ik doelde voornamelijk met andere goederen ook op militaire goederen. Hamburg doet in tegenstelling veel minder met olie en benzine. En ik denk dat het afsnijden van benzine en olie toevoer een belangrijke eerste stap kan zijn.

  7. Ik was in eerste instantie van plan om wat foto's neer te planten van wat plantjes die ik heb gekweekt.. ik denk dat het niet meer zoveel nut heeft nu als er binnenkort oorlog uitbreekt.

     

    Ondanks dat, denk ik dat het knokken in beginsel beperkt blijft tot het gebied aan en om Oekraiëne.

     

    Zonder meer moeten we ons zorgen maken, maar vergeet niet dat we ook beter voorbereid zijn al voor dat er wat gebeurde in Oekraiëne, en daar leven ook nog een hele hoop op dit moment. Gevaarlijk wordt het zonder meer, maar we hebben betere overlevingskansen.

     

    Het is nog een flink aantal kilometers dat ze moeten overbruggen voordat we aan de Nederlandse grens komen. Het bombarderen van Brussel zie ik wel als een grote dreiging waar ook Nederland last van kan krijgen als we radioactief spul er aan toevoegen. Anders dan dat... gaat extreme schaarste mij nekken.

     

    Toch denk ik dat de kans groot is dat Nederland als 1 van de eerste landen in een oorlog betrokken kan worden. Als de vijandelijke partij flinke schade wilt aanbrengen is het qua logistiek gezien Rotterdam een enorm goede keus om in as te leggen. 90% van alle wapens, olie en andere goederen gaat via Rotterdam in Europa.

     

    Dan al niet gesproken over de olievoorraden die hier liggen voor andere EU landen.

  8. Kun je onder andere gebruiken als water container of om dingen waterdicht in te bewaren zoals telefoon of tabak enz. Google er maar eens op wat je er allemaal mee kan (naast voor wat ze bedoeld zijn).

     

    Nog geen moment aan gedacht! Lekker creatief de Preppers weer!

  9. Wat zou ik doen als de WO3 uitbreekt....

     

    Waarschijnlijk zou ik vertrekken naar het natuurgebied hier vlakbij en een oude bunker van de Atlantikwall gebruiken als onderkomen.

     

    Wat ik me dan weer regelmatig afvraag. Sommige zouden heel graag een oude militaire atoombunker of iets dergelijks willen hebben. Maar stel je voor: Je hebt het geld en koopt er 1. Worden die dingen niet net zo hard weer in beslag genomen of toegeëigend op het moment dat er een oorlog uitbreekt?

     

    Om de een of andere reden heb ik altijd het gevoel dat je enkel wat aan een bunker hebt als de overheid er niet van op de hoogte is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...