Ga naar inhoud

televisie

Lid
 • Items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

televisie's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

6

Reputatie

 1. Beste @Range en @AWOL, Ik ga ze hieronder nog even voor jullie zo goed mogelijk beantwoorden: Wat is de ervaring, expertise, onderdeel van NTR en voorbeelden van eerdere producties? : Het programma heet "vrije radicalen", waarin de titel refereert naar mensen die durven te kiezen voor hun eigen weg. Vrije geesten als het ware. Op uitzending gemist zijn er nog afleveringen te zien van voorgaande jaren. Een nieuwe reeks staat dus gepland voor oktober 2014. Zal indien gewenst anonimiteit worden gegarandeerd? Zoals eerder aangegeven is de voorwaarde dat de hoofdpersoon te zien. Heeft iemand zeggenschap over de uiteindelijke inhoud? De portret wordt in goed overleg met de hoofdpersoon gedraaid. Tijdens het draaien zal er absoluut rekening worden gehouden met de hoofdpersoon en in overleg met hem/haar de grenzen bewaard. Het gaat hier om een concept voor een voorstel die uiterlijk de 24ste naar de eindredacteur zal worden gestuurd. Na de redactionele goedkeuring zullen de draaidagen (5 in totaal) worden afgesproken met de hoofdpersoon. Hoop dat ik hiermee jullie vragen naar behoren heb kunnen beantwoorden. p.s. Range meeste afkortingen begrijp ik niet OPSEC e.d.
 2. De deadline voor de oproep is 24 juli 2014. Met andere "werelden" wordt bedoeld dat er door andere makers verhalen worden gemaakt uit bijv. de sportwereld, de danswereld etc. Verder moet men, wat betreft de genre/invalshoek , meer in de richting gaan denken van persoonlijke portretten van mensen voor de televisie. De hoofdpersoon zal herkenbaar in beeld worden gebracht. Ik hou bewust de brede categorie van Prepper aan, omdat het persoonlijke verhaal belangrijker is dan de tak. Wel moet men denken in de richting van visuele handelingen. Hierdoor nodig ik in het bijzonder de mensen uit de tak "zelfvoorzienend leven".
 3. Beste Range, Bedankt voor de verhelderende post. Ter aanvulling van mijn eerdere post voor de documentaire: We zijn bezig met het maken van een serie over mensen met verschillende achtergronden die één ding gemeen hebben; Het durven kiezen om anders in het leven te staan. Soms zelfs ondanks de tegenwerking die zij krijgen vanuit hun directe omgeving. We hebben dus naast Preppers ook verhalen uit andere "werelden". Graag willen we ook een voorstel indienen over een uitzending met het verhaal van een Prepper. Hopelijk maakt dit het al iets duidelijker. Mochten er nog vragen zijn, kunnen die uiteraard worden gesteld.
 4. Hoi Dr.Pepper, Ik wilde een bericht sturen, maar dit werd geweigerd omdat ik eerst 2 berichten zou moeten posten.
 5. Beste Preppers, Voor een documentaire van 25 min op NED 2, zijn wij op zoek naar Preppers. De invalshoek van de documentaire zal integer en niet sensatiebelust zijn. We zullen als maker van de documentaire, de hoofdpersoon alle ruimte geven om zijn/haar verhaal te vertellen. Het is dus oprechte televisie en absoluut zonder vooroordelen. Ben je sindskort een Prepper? Heb jij een verhaal waaruit blijkt dat het prepper zijn meer dan een hobby voor je is? Heb je ondanks je omgeving er toch voor gekozen om je lifestyle te veranderen (in dat van een prepper)? Heb je als Prepper zijnde een doel voor jezelf uitgestippeld, en werk je daar naartoe? Herken je je hierin en ben je geïnteresseerd? Neem dan, vrijblijvend, contact op. Dit kunt u doen door op mijn post te reageren, of mij een privébericht te sturen. Deadline voor de oproep is 24 juli 2014 Vriendelijke groet, Hal
×
×
 • Nieuwe aanmaken...