Ga naar inhoud

zara

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

zara's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

0

Reputatie

  1. Goedemorgen! Ik had vorige week al een oproep geplaatst om preppers te mogen interviewen, echter ben ik erachter gekomen dat velen zich niet publiekelijk willen tonen en veel waarde hechten aan hun privacy, wat begrijpelijk is voor mij. Dus ik heb nu een enquete gemaakt, bestaande uit 14 open vragen. Het zal ongeveer een kwartier van je tijd in beslag nemen. Ik zou het enorm waarderen als jullie mijn enquete invullen. Ik ga namelijk een app ontwerpen voor burgers die hen helpt om voorbereid te zijn op rampen en ik wil hiervoor wat input van preppers. Ik zal dus veel aan jullie kennis en input hebben. Hierbij de link: https://forms.office.com/e/dyDa41hk42. Alvast bedankt voor het invullen!
  2. Hallo allemaal, bedankt voor jullie reacties en de informatie die jullie hebben gegeven. Ik wilde toch even benoemen dat mijn interview gericht is op de persoonlijke ervaring en waar er evt. onduidelijkheden waren. Dus het gaat niet perse over het techniek achter de dingen die je moet doen, maar meer het proces dat je als beginnend of ervaren prepper hebt moeten doorlopen. Hierbij vind ik het wel belangrijk om een interview te hebben gehad met mijn doelgroep om meer over hun ervaring te leren en hoe ik daar verbetering in kan brengen. Zouden jullie alsnog openstaan voor een interview hierover? Het zal online plaatsvinden en niet langer dan 3 kwartier in beslag nemen. Ik hoor graag van jullie!
  3. Hallo preppers, Ik ben recentelijk mijn afstudeerproject gestart voor de studie digitale communicatie. Mijn idee is om een digitale interactieve toepassing te bedenken die burgers de juiste begeleiding en hulp biedt in hoe ze zich moeten voorbereiden op rampen en andere onverwachte situaties. Mijn focus hierbij is preppen. Zelf ben ik een paar maanden geleden voor het eerst bekend geraakt met preppen en tijdens de zoektocht naar hoe je moet beginnen en wat je precies moet doen, kwam ik erachter dat je als beginnend prepper weleens de draad kwijt kunt raken. In mijn vooronderzoek ben ik al erachter gekomen dat veel Nederlanders niet goed voorbereid zijn op rampen en ik wil nu kijken hoe ik dmv mijn oplossing men kan voorbereiden daarop. Ik zit nu in de onderzoeksfase van mijn afstudeerproject en zou graag preppers willen interviewen over hun ervaring, wat de pijnpunten waren en welke oplossingen zij hebben gevonden en gebruik van hebben gemaakt. Het maakt verder niet uit of je een beginnend of ervaren prepper bent, alle kennis is welkom. Mijn afstudeerproject is conceptueel en de resultaten van de interviews worden alleen gedeeld met mijn school. Ik ben van plan de interviews online af te nemen. Ik zal je niet vragen je leefomgeving of ander beeldmateriaal te tonen, dmv vragen wil ik meer te weten komen over je ervaring zodat ik kan kijken hoe ik een goede oplossing kan bedenken voor burgers. Ik hoor graag of er vrijwilligers zijn die mij verder willen helpen in mijn afstudeeronderzoek. Let me know! Zahra
×
×
  • Nieuwe aanmaken...