Ga naar inhoud

water

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

water won de laatste dag op 28 februari 2023

water had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

water's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

4

Reputatie

  1. https://www.applied-sciences.net/library/kayak/ iemand dit weleens gemaakt? is corrugated polypropylene hetzelfde als cartonplast? de ziet er ook interessant uit, maar kan maar weinig gewicht aan
  2. straling verloopt via de grond... Teveel straling, daardoor verbrand je. Zonder smartphone sta je niet continue onder straling. Denk dat af en toe een kleine portie straling, niet leads to mutaties in je dna.
  3. Honden kijken naar hoe groot en sterk je bent, en hoe groot en sterk hij is. Is het de moeite waard om hem aan te vallen? Een hond wilt aanvallen en zelf geen schade eraan over houden. Ook energie is voor hem belangrijk, dus als hij jou kan wegjagen door naar je te blaffen; dan doet hij dat. Als een hond naar je blaft en je neemt geen afstand, dan kan hij jou nog weleens aanvallen. Maak jezelf groot, schreeuw en sla en trap van je af. Als het echt niet anders kan, omdat hij jou beet heeft in jouw arm; ga op de grond liggen, verslap, draai je gezicht van hem weg, doe als je dood bent, wees stil -maak geen geluid-.. Hij laat los en loopt van je weg. Heb dit weleens meegemaakt en dit werkt. Leer goed de kalmerings- en stress signalen van je hond te kennen. Raak de hond niet aan, laat hem aan je ruiken. Als hij met zijn rug tegen je rug schuurt, of met zijn snuit toestemming geeft om hem te aaien; doe dit dan ook... Lekker achter de oren, over de onderrug.. Honden en kleine mensen is gevaarlijk, want die staan op ooghoogte en honden ervaren dat als bedreigend.. Als je door twee of meer honden wordt aangevallen, dan heb je een groot probleem. Die gaan dan ook echt voor de kill. Bovenstaande tips helpen daar niet bij. Misschien dat zij ophouden met je, als je doet alsof je dood bent.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...