Ga naar inhoud

vaidya

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vaidya

  1. Dank je. Hebben al een x gasflessen met een 3 pits bbq voor een aardig prijsje op de kop getikt.
  2. Bedankt ! Maar mijn vraag is meer op welk gasstel kan een grote gasfles...bijv. 18 kilo. Daar ik laatst ééntje zag die kon maar 500 gram aan. En bij het google op andere gasstelletjes wordt dat maximaal gewicht niet vermeld...
  3. Hoi, ik zoek iemand die verstand heeft van koken op gas. Ik ben op zoek naar een gasstel igv uitval van het gas. Ik zit te denken aan een gasstel waar een grote gasfles op kan worden aangesloten. Ik zag laatst een mooi camping stelletje, maar daar kon alleen een gasflesje van maximaal 500 gram op! Het is de bedoeling dat ik een grote gasfles kan aansluiten. The bigger the better. Iemand suggssties?
  4. Hoi, ik zoek iemand die verstand heeft van koken op gas. Ik ben op zoek naar een gasstel igv uitval van het gas. Ik zit te denken aan een gasstel waar een grote gasfles op kan worden aangesloten. Ik zag laatst een mooi camping stelletje, maar daar kon alleen een gasflesje van maximaal 500 gram op! Het is de bedoeling dat ik een grote gasfles kan aansluiten. The bigger the better. Iemand suggssties?
  5. [verwijderd door moderator, niet relevant]
×
×
  • Nieuwe aanmaken...