Ga naar inhoud

s.o.t

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door s.o.t

  1. Op 5-2-2013 om 15:22, jobs zei:

    Maar daar mag je toch ook al niet mee over straat zonder gedoe?

    Wie maakt zich daar druk om in een SHTF scenario?

    Ik zou me drukker maken om mensen in roedel.. die zijn erg onvoorspelbaar.

    Maar mocht je in een roedel komen die doordraait, veel succes, met wond behandeling, als je er aan toekomt, ik zit in de honden, beten zijn soms 3 cm diep, scheurwonden zijn ook lekker.

    Beter is te zorgen dat je niet in die situatie terecht komt.

     

    Vaker zal je een hond met zijn baas treffen, dan maak je eerst de hond af, daarna de baas !

     

     

    • Leuk 1
  2. Hoi

    Ik ben in de gelegenheid om een waterfilter te bouwen, echter ik heb mijn bedenkingen over de grote.

    Met de materialen die ik heb kan ik een filter maken van een 50 ltr filter inhoud, (de normale inhoud, zoals OA fllterzand en actief kool)

    We zijn echter met twee personen, voor nood zal je deze filter  eens in de week gebruiken, opslag in jerrycan 30 ltr.

    kan je zo'n filter gewoon laten staan (afgesloten) of is het beter om kleine 1,5 ltr petflessen te gebruiken die altijd "vers" zijn.

    Ik heb het idee dat het  ongebruikt laten staan niet goed is, zeker in de zomer als de temp wat oplopen, je krijgt dat bacteriën groei.

     

    Doet me denken aan de tijd dat ik een aquarium had, daar mocht je filter absoluut niet te lang stil zetten, de evt bacterieen gingen dan dood en veroorzaakte giftige stoffen...

  3. Waarom denk je dat de middenstand en detailhandel kapot moet, je zal alles straks bij de grootgrutters of via internet moeten bestellen, en dat gaat alleen via CBDC. als je braaf bent geweest, wat braaf is maakt de overheid uit. gelijk ook maar de CO2 erbij betrekken. Schiphol wil beginnen met gezicht herkenning..  (pilot was al ergens al in 2006) sprak in 2006 de gasten die al met gezicht herkenning bezig waren.

    En het volk vindt het allemaal wel makkelijk.

    Ik pin ook regelmatig, waarom, omdat ik geen opvallende profiel wil hebben, als je nooit pint heb je volgens de overheid wat te verbergen, je moet je bewust zijn van de situatie.

    Net als met het mee luisteren van je telefoon en evt google apparaten, moet het echt hier echt privé , dan lopen wjj naar buiten zonder telefoons 😉

    Overdreven ? we hebben een test gedaan, geen grap 😉 maar mijn vrouw en ik hadden het in de huiskamer over een grote rubber dildo.... paar uur later begin ik met google search in te vullen met : rubber, mag je raden wat ik als eerste aangeboden kreeg.. nooit op gegoochel, maar wel direct als eerst hit.

     

    Wees je bewust van wat je waar zegt! of maakt er gebruik van 😇

    • Leuk 4
×
×
  • Nieuwe aanmaken...