Ga naar inhoud

Kale

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kale

  1. Hallo Dick Berts, het is in elk geval een petroleum-lamp! Bedankt voor de links, manual heb ik al gedownload en geprint, vraag me nog af of iemand ervaring heeft met de pompadapter voor compressor of fietspomp; heb die oopk besteld, maar weet nog niet zeker of de drukmeter nog werkt.
  2. dat voorstellen ging een beetje mis, denk dat ik nog geen groepen geselecteerd had! Bij dezen alsnog: ben fotograaf, en gek op spullen als druklampen enzovoort, wil die ook gaan gebruiken bij buitenopnames in de schemering. Ben nog bezig mijn lamp in orde te krijgen, maar mede dankzij div. links op dit forum ben ik qua onderdelen al aardig op weg!
  3. :confused:Vraag van een nieuweling op dit gebied: heb een hipolitho H502 automatic gekocht, maat het zuigerrubber is vergaan; vergis ik me of is de petrmax 500 inderdaad identiek aan de hipolitho? zou het zoeken naar onderdelen waarschijnlijk een stuk simpeler maken! Wat ook ontbreekt is een handleiding, ik wil de lamp ook gaan gebruiken, maar begrijp uit jullie beschrijvingen dat enige kennis van zaken geen kwaad kan...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...