Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

LIJP

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over LIJP

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ook wij zijn het wel gewend om belachelijk te worden gemaakt om onze visie op de wereld, vandaar dat we onszelf "LIJP" noemen. Ik weet van meerdere leden die behoorlijke bedragen hebben uitgegeven aan edelmetalen en/of bitcoin omdat we er van overtuigd zijn dat het printen van enorme hoeveelheden geld niet goed kan gaan. Vandaar ook dat ik denk dat een activiteit over preppen aansluit bij onze leden en zinvol is.
 2. Haha:cool: we durven het aan hoor. Kan ik desbetreffende Koninklijke, keizerlijke, prepper, huisarts, orakel, en ik weet niet wat meer ergens bereiken?
 3. Dat is een activiteit die ik zelf heb ondernomen, niet met of namens LIJP. Onze leden zijn helemaal vrij om buiten LIJP politieke activiteiten te ondernemen bij andere organisaties of partijen. Zelf ben ik geen lid geworden van de partijen boven de jongerenorganisaties. Dat gezegd hebbende zijn er LIJP leden die lid zijn van politieke partijen, een aantal bij de Libertarische Partij, ik weet van iemand die lid is bij artikel 50 en het zou goed kunnen dat een aantal van de Jonge Democraten bij ons ook lid zijn bij D66. Vinden wij zelf eigenlijk geen enkel probleem Hoewel LIJP geen banden h
 4. Voor liberale jongerenorganisatie LIJP ben ik op zoek naar een of meerdere preppers die in Amsterdam kunnen spreken over het fenomeen "preppen". Wat doen preppers om zich voor te bereiden op onverwachte situaties, en waarom doen ze dit precies? Is iemand van jullie bereid om een avond bij ons te komen spreken? Vragen die we graag beantwoord zouden willen zien op deze avond zijn bijv.: Waarom preppen? Welke ontwikkelingen op de wereld hebben jullie doen besluiten te gaan preppen en hoe groot zie je de kans dat shtf? Wat zijn de belangrijkste dingen om je voor te bereiden op een s
×
×
 • Nieuwe aanmaken...