Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

clairest

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over clairest

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Bedankt voor de antwoorden. Ik heb nu een voorstelbericht geschreven. Graag zou ik dat andere topic vinden, als iemand het weet: graag. Mijn zeer vochtige berghok is onderin de flat, hoort bij mijn huurappartement, dus ik ga niets isoleren. Ik zal er dan potten neerzetten, denk ik.
 2. Ik neem aan dat mijn vochtige berghok niet de meest ideale plek is om conservenblikken lang te bewaren. Heeft iemand er ervaring mee, of er kijk op, hoe lang het duurt voordat roestigheid ontstaat, en voordat dan die roestigheid de inhoud beïnvloedt? Zijn glazen potten er beter tegen bestand? Het deksel is dan wel blik, maar daar zit een dikke laklaag op, die op conservenblikken niet zit. Toch?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...