Ga naar inhoud

Taohu928

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Taohu928

  1. Hey johnny,

     

    ik begrijp je reactie dat ik jullie in een soort hokje plaats als ik praat over subculturen. Maar zie het wel zo dat het project over subculturen gaat en zo werd gebriefd, we hebben 2 weken lang onze keuzes moeten bestuderen en moeten trechteren tot een duidelijk onderwerp. het is geen kunstenaars opdracht btw, maar ik wil deze community een duidelijke imago geven. Zelf ben ik veel met biomateriaal en bioplastic en de; so called storage design vandaar dat de community wel aansloot op mijn interesses.

     

    Uiteindelijk moet er een visuele taal uitkomen, textiel worden ontwikkeld, een boek, maar ik heb hulp nodig van de community. Het klinkt daarom een beetje plat dat ik de community een subcultuur noem, omdat er echt al een plan zwart op wit staat geschreven en al waarschijnlijke producten staan gecategoriseerd voor productie.

     

     

    "Men ligt tegenwoordig aan het infuus van de welvaart, en wanneer er een stap teruggezet moet worden, zijn we volstrekt onvoorbereid. Vraag aan jou: Als jij de eerstkomende twee maanden niet naar de Appie kan, je kraan het niet meer doet en je toilet niet meer doorspoelt; Hoe lang denk jij te kunnen overleven op de inhoud van je koelkast?"

     

    Ik snap je citaat, maar ik heb meer kritiek nodig die ik visueel kan vertalen, wat je beschreef was meer een praktische ingeving.

     

    als je me kan helpen daarin graag ;)

  2. Anyway, ik ben heel nieuwschierig of ik een van jullie kan contacten om over het onderwerp. Kennende ik eerder heb meegemaakt is heel anders een subcultuur goed in beeld te brengen zonder de personen achter het digitale masker te leren kennen.

     

    skype, een bezoekje aan de academie/instituut waarin in fungeer of een lekker bakje koffie.

     

    p.s. ik houdt het helemaal anoniem.

     

    laat een bericht achter of private message me op het forum.

     

    ik ben functioneer en woon in Eindhoven en Rotterdam dus "the closer, the better"

    laat wat van jullie horen

  3. Je neemt hier wel aan dat een prepper hamstert, en een andere prepper bezorgd is.

     

    Heb jij een inboedelverzekering? Of voor de auto een WA-verzekering? Zijn je fototoestellen verzekerd tegen schade en diefstal?

    Is dat dan omdat je zo bezorgd bent? Of is het zo dat je juist omdat je een keer brand ergens meemaakte, wel verzekerd bent, en er verder niet meer aan denkt. Of vind je het juist geruststellend dat als iemand jouw fototoestellen pikt, je wel geld van de verzekering krijgt?

    Sta je dan elke dag op met, ojee als ze vandaag maar niet gestolen worden?

     

    Hey, Stuudje.

     

    Ik wil niemand beledigen hier, maar houdt rekening dat ik nog vrij onwetend ben over het onderwerp.

    Neem me niet kwalijk als ik een verkeerde opmerking maak, maar opbouwende kritiek zal wel fijn zijn.

     

    Ik neem alles terug als ik het verkeerd heb, maar je antwoord kwam wel defensief over.

  4. Het is best mooi hoe nuchter jullie over het "woord" zelf kunnen praten. Het beschaamt wel mijn eerdere oppervlakkigheid toen ik preppers koos als onderwerp, ik ben erg blij dat iedereen hier met beide benen op de grond staan.

     

    Anyway, ik ben heel nieuwschierig of ik een van jullie kan contacten om over het onderwerp. Kennende ik eerder heb meegemaakt is heel anders een subcultuur goed in beeld te brengen zonder de personen achter het digitale masker te leren kennen.

     

    skype, een bezoekje aan de academie/instituut waarin in fungeer of een lekker bakje koffie.

     

    p.s. ik houdt het helemaal anoniem.

     

    laat een bericht achter of private message me op het forum.

     

    ik ben functioneer en woon in Eindhoven en Rotterdam dus "the closer, the better"

    laat wat van jullie horen

  5. maar wat wil je laten zien?

     

    dat ligt aan wat ik tegenkom tijdens een goed gesprek, om te beginnen ben ik nog steeds niet zeker wanneer je in deze community nou iemand een prepper kan noemen. begint dat al bij het hamsteren of een bepaalde bezorgdheid.

     

    Maar waar ik wel zeker van ben is dat ik een collectie van kunst/design werken wil maken ter introductie van een anonieme commune gemeenschap, daarnaast wil ik niemand voor gek verklaren of vergelijken met anderen (dat is niet mijn werk en dat zou ik ook niet willen).

  6. Hoi Tao, welkom op dit forum. Dit forum is de beste manier om de prepperswereld te leren kennen. In het Nederlands is er niets beters. Door hier rond te struinen, draadjes uit te pluizen, de zoekfunctie te gebruiken, en als je vragen hebt waarop je geen antwoorden vindt, dan kun je het altijd vragen. Zo zijn we hier allemaal begonnen. Laat die fotoreportage voorlopig maar even zitten, en begin met waarom je die wilt maken: de prepperswereld te leren kennen. Prep je zelf eigenlijk ook? Of ga je er mee beginnen?

     

    Veel leesplezier hier!

     

    :cool:

     

     

    Ik weet het niet helemaal zeker, ik ben wel erg bewuster gaan leven. weten wat ik eet kweek en koop, ik baar me zorgen over de recentelijke actualiteiten, maar zou ik me nu al een beginnende prepper kunnen noemen?

  7. Hey guys,

     

    Ik ben een art/design student op zoek naar preppers die open staan om mij mee te helpen aan een project,

    het onderwerp spreekt waarschijnlijk al voor zich.

     

    Ik wil de preppers wereld leren kennen, ik ben nieuwsgierig naar de gedachtegang erachter.

    Ook ben ik erg benieuwd naar overlapping tussen de onwetendheid en en de werkelijkheid, mijn uiteindelijke doel is een documentatie (documantaire en/of fotoserie). Daaruit zal ik verschillende producten en/of visuele projecten ontwikkelen waaruit tijdens een expositie de bezoekers en critici hopelijk een blik kunnen werpen in een minder oppervlakkige wereld van preppen.

     

    Naar wens wil zal ik de identiteit van alle correspondenten anoniem houden.

     

    Ik hoop dat een van jullie mij met dit project kunnen helpen

     

     

    met vriendelijk groet,

     

    Tao

×
×
  • Nieuwe aanmaken...