Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Taohu928

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Taohu928

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  eindhoven
 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Hey johnny, ik begrijp je reactie dat ik jullie in een soort hokje plaats als ik praat over subculturen. Maar zie het wel zo dat het project over subculturen gaat en zo werd gebriefd, we hebben 2 weken lang onze keuzes moeten bestuderen en moeten trechteren tot een duidelijk onderwerp. het is geen kunstenaars opdracht btw, maar ik wil deze community een duidelijke imago geven. Zelf ben ik veel met biomateriaal en bioplastic en de; so called storage design vandaar dat de community wel aansloot op mijn interesses. Uiteindelijk moet er een visuele taal uitkomen, textiel worden ontwikkel
 2. Anyway, ik ben heel nieuwschierig of ik een van jullie kan contacten om over het onderwerp. Kennende ik eerder heb meegemaakt is heel anders een subcultuur goed in beeld te brengen zonder de personen achter het digitale masker te leren kennen. skype, een bezoekje aan de academie/instituut waarin in fungeer of een lekker bakje koffie. p.s. ik houdt het helemaal anoniem. laat een bericht achter of private message me op het forum. ik ben functioneer en woon in Eindhoven en Rotterdam dus "the closer, the better" laat wat van jullie horen
 3. ahaa ok, het is heel moeilijk om de juiste emotie achter een tekst. maar inderdaad je hebt gelijk
 4. Hey, Stuudje. Ik wil niemand beledigen hier, maar houdt rekening dat ik nog vrij onwetend ben over het onderwerp. Neem me niet kwalijk als ik een verkeerde opmerking maak, maar opbouwende kritiek zal wel fijn zijn. Ik neem alles terug als ik het verkeerd heb, maar je antwoord kwam wel defensief over.
 5. Het is best mooi hoe nuchter jullie over het "woord" zelf kunnen praten. Het beschaamt wel mijn eerdere oppervlakkigheid toen ik preppers koos als onderwerp, ik ben erg blij dat iedereen hier met beide benen op de grond staan. Anyway, ik ben heel nieuwschierig of ik een van jullie kan contacten om over het onderwerp. Kennende ik eerder heb meegemaakt is heel anders een subcultuur goed in beeld te brengen zonder de personen achter het digitale masker te leren kennen. skype, een bezoekje aan de academie/instituut waarin in fungeer of een lekker bakje koffie. p.s. ik houdt het hele
 6. dat ligt aan wat ik tegenkom tijdens een goed gesprek, om te beginnen ben ik nog steeds niet zeker wanneer je in deze community nou iemand een prepper kan noemen. begint dat al bij het hamsteren of een bepaalde bezorgdheid. Maar waar ik wel zeker van ben is dat ik een collectie van kunst/design werken wil maken ter introductie van een anonieme commune gemeenschap, daarnaast wil ik niemand voor gek verklaren of vergelijken met anderen (dat is niet mijn werk en dat zou ik ook niet willen).
 7. Ik weet het niet helemaal zeker, ik ben wel erg bewuster gaan leven. weten wat ik eet kweek en koop, ik baar me zorgen over de recentelijke actualiteiten, maar zou ik me nu al een beginnende prepper kunnen noemen?
 8. Ik weet het niet helemaal zeker, ik ben wel erg bewuster gaan leven. weten wat ik eet kweek en koop, ik baar me zorgen over de recentelijke actualiteiten, maar zou ik me nu al een beginnende prepper kunnen noemen?
 9. Hey guys, Ik ben een art/design student op zoek naar preppers die open staan om mij mee te helpen aan een project, het onderwerp spreekt waarschijnlijk al voor zich. Ik wil de preppers wereld leren kennen, ik ben nieuwsgierig naar de gedachtegang erachter. Ook ben ik erg benieuwd naar overlapping tussen de onwetendheid en en de werkelijkheid, mijn uiteindelijke doel is een documentatie (documantaire en/of fotoserie). Daaruit zal ik verschillende producten en/of visuele projecten ontwikkelen waaruit tijdens een expositie de bezoekers en critici hopelijk een blik kunnen werpen in e
×
×
 • Nieuwe aanmaken...