Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

cool+

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over cool+

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Als ik het zo haar kan ik dat dus beter laten schieten, zoveel geld is er helemaal niet beschikbaar. Het leren kijken met rood licht zit wel al in training, dacht dat dit wel een leuke aanvulling zou zijn.
 2. OK bedankt voor de tips. Het water dan toch maar eerst eens door een pro laten testen.
 3. Ik ben op zoek naar night vission verrekijkers. Maar kom er niet helemaal uit, weet iemand een goede website waar ik me zou kunnen inlezen? Ik zie nu verrekijkers vanaf 150 euro tot 4500 euro langskomen. Ik heb helaas niet het budget om voor het duurste te gaan.
 4. Hallo, Wellicht niet helemaal een preppersvraag, maar denk dat het antwoord hier wel aanwezig is. Ik heb op een locatie een watertoevoer, die verder niet gecontroleerd is. Ook is de oorsprong van het water onbekend. Wel blijft het water tot nu toe eindeloos doorlopen. Het water ruikt goed en veranderd niet van kleur na koken of na langer bewaren. Nu is mijn vraag op welke manier kan ik dit water testen. Ik wil weten of het gewoon drinkbaar is of wellicht na koken of dat het regenwater is. In alle drie de gevallen is het nuttig, maar wel belangrijk om de kwaliteit te weten. Ik zag de Sawyer Mini Waterfilter [sP128] hierboven staan maar vraag me af of dit wel de juiste oplossing is voor langdurig gebruik. Alsvast bedankt voor het meedenken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...