Ga naar inhoud

Zaqi

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Zaqi

  1. @Molonneke. Dat jij mij nou vergeet te vragen om advies... ;-)

     

    Mijn 2 cents zijn allebei zilver. Mijn prepcarriere begon in 2009 met juist deze vraag. Ik zag de economische crash aankomen en zodoende kwam ik op het idee om mijn papieren schuldbekentenissen in te ruilen voor echt geld. Ik ben ook begonnen met zilver door de scheven verhouden zilver goud en omdat zilver meer dan 10000 praktische toepassingen kent waardoor de vraag veel groter is en blijft. Zilver wordt verbruikt en in zulke kleine hoeveelheden dat voordat het recyclen ervan rendabel wordt de prijs flink omhoog zal moeten. De 1:50 verhouding laat ook zien dat zilver veel meer wordt gemanipuleerd. Er worden elke dag miljoenen ounces ge- en verkocht terwijl die ounces niet eens bestaan. Dat drukt de prijs en maakt het vooral voor preppers aantrekkelijk om erin te investeren. Als je een basis hebt is diversiviseren altijd goed. Dus verbreden naar goud of BTC is dan top al vind ik ik BTC lastig want ik kan het niet vasthouden. TIPS: Zorg altijd voor fysieke levering van je geld en zorg dat je het aangekochte geld nooit hoeft te verkopen. Koop niet met geleend geld of geld dat je later misschien nodig hebt voor een rekening. Door de manipulatie en extreme volatiliteit kan zilver nog wel eens minder waard worden dan waarvoor je het hebt gekocht en als je het dan moet verkopen ben je de Sjaak.

     

    Veel succes met je aankoop.

     

    Zaqi

  2. Als tstfh en de EU en VS pakken de BEER aan zal dat voor de militaire pygmee zijnde de EU een enorme ass kicking krijgen. Dat heeft uiteraard verregaande en desasteruze gevolgen voor alle EU landen. Dat Rusland niet te veroveren valt lijkt me duidelijk. Geschiedenisboeken staan vol met verhalen van overheersers die Rusland toe wilde voegen aan hun overwinningen en elke keer mislukte het. En vandaag kunnen we lezen dat blufpoker ook niet werkt want de sancties die zouden worden afgekondigd om Rusland in de pas te krijgen worden keihard beantwoord met sancties tegen de EU en VS.

     

    Wel moet ik melden dat mijn preppershart sinds het losbreken van deze crisis weer keihard klopt en ik uitgaven die ik eerder voor een wat langere termijn gepland had naar voren heb gehaald.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...