Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kimsalabim

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Kimsalabim

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. @AWOL, ik heb het geprobeerd en hij doet het!!! Alleen geen idee wat ik ermee moet maar wel weer e.e.a. geleerd. Binnen no time 3 nieuwsgierige mannen om mij heen want tja fikkie stoken... @sickboy, ik denk niet dat ik hem ga houden, dus als je hem ergens voor wil gebruiken mag je hem wat mij betreft overnemen.
 2. p.s. ik heb het filmpje bekeken en ik begrijp het. Ik had het filmpje zelf nog niet gevonden!
 3. @AWOL @Stuudje Hartelijk dank voor de tips en uitgebreide info. Ik ga de links zeker bekijken en experimenteren!
 4. Ik probeer, als ik spullen koop, deze van zo kwalitatief mogelijk materiaal aan te schaffen. Vaak hangt hier wel een prijskaartje aan. Zodoende ben ik vaak te vinden in de kringloopwinkel en op marktplaats. Soms loop ik tegen iets aan waarvan ik niet direct weet wat het is. Als het mij niet bevalt verkoop ik het gewoon weer door. Van de week heb ik in de kringloopwinkel een Coleman Catalytic Heater gekocht voor € 3,50. Hij zit in de doos en er zit een gebruiksaanwijziging bij in het Engels maar ik begrijp er geen snars van. Ook het filmpje op YouTube snapte ik niet. Omdat het
×
×
 • Nieuwe aanmaken...