Ga naar inhoud

Sportlife

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sportlife

  1. Geweldig concept en dito constructies Ik vraag me af of het mogelijk is dit systeem te koppelen aan een warmte-terug-win (WTW) installatie. Wij hebben zo'n systeem in onze woning. Voor degenen die niet bekend zijn met dit concept: een WTW-installatie warmt de inkomende lucht naar de woning op met de uitgaande lucht van de woning, dit gebeurd middels een warmtewisselaar. De ingaande lucht komt niet in contact met de uitgaande lucht, er is alleen sprake van een warmte-overdracht. Rendementen van 95% zijn haalbaar.
  2. Haha mooie reacties Ik las in een ander topic ook al dat iemand de emotionele kant van het preppen aanhaalt. Volgens mij een erg lastig onderdeel wat wellicht snel wordt onderschat. Je hele prep-plan kan er eenvoudig op stuklopen. Ik ga me even inlezen in bovengenoemde topics voordat ik het wiel weer opnieuw ga uitvinden ;-)
  3. Wat als je heel goed geprept bent...je hebt voor maanden eten in huis, maar mensen in je omgeving niet... Als de mensen die je dierbaar zijn bij jou aan de deur komen met de vraag of je wat te eten voor ze hebt? Mensen die je dierbaar zijn... dat kan zo maar over een flinke groep mensen gaan: (schoon)ouders, broers, zussen, vrienden, buren en ga zo maar verder. Hoe preppen jullie je op de (zoals ik het inschat) onvermijdelijke confrontaties met niet-preppers?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...