Ga naar inhoud

nanni149

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nanni149

 1. Ik denk dat we nu voor partijen moeten kiezen, waar we normaal gesproken niet op zouden stemmen! voor mij gaat het niet meer om wat ik wil, maar om wat ik "zeker" niet wil. Dus moeten we allemaal een keer stemmen op partijen die we normaal niet graag zien! als we stemmen zoals nu is het zo verdeeld dat de invloed 0 is en er niks veranderd.
 2. Poosje geleden bij een collega (Roemeen) wezen logeren, dorpje 200km van af de grote stad. Zonder dat ze het door hebben zijn ze de ultieme prepper! drink water komt uit de grond, ben niet ziek geweest. Iedereen heeft kippen, koeien, varkens, ganzen, konijnen. iedereen heeft moestuin! aker/weiland etc, Ruil handel zorgt dus dat iedereen krijgt wat hij nodig heeft. verwarming is hout, voedsel wordt geconcerveerd zoals 100 jaar geleden. Elk huishouden heeft een shotgun of jacht geweer. En ook belangrijk ze stoken zelf drank!! Ga hier in de toekomst vaker komen,(mischien wel wonen) aardige mensen en toekomst perspectief !!
 3. Hoi wat denken jullie hier van? is toch wel een ander scenario als we hebben verwacht! 'In januari zijn er mogelijk 1 miljoen ebola patiënten' Eind januari kunnen er al tussen de 550.000 en 1,4 miljoen ebolapatiënten in West-Afrika zijn. Deze schatting gaven de Amerikaanse Centra voor Ziektebeheersing en Preventie (CDC) dinsdag. 'In januari zijn er mogelijk 1 miljoen ebolapatiënten' Foto: Getty Images, De CDC meldden in een rapport dat de schatting van 1,4 miljoen patiënten rond 20 januari 2015 ervan uitgaat dat het huidige aantal patiënten enorm wordt onderschat. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft tot nu toe van bijna 5.900 gevallen melding gemaakt. De uitbraak heeft al aan meer dan 2.800 mensen het leven gekost. De schattingen over de verspreiding van de epidemie tot in januari zijn volgens de CDC gebaseerd op cijfers uit augustus. De CDC vormen een instituut met een lange geschiedenis in de bestrijding van epidemieën. Het instituut werd in 1946 opgericht, oorspronkelijk om de verspreiding van malaria in het zuiden van de VS tegen te gaan. Sierra Leone Het leger van Sierra Leone heeft dinsdag de grenzen met Liberia en Guinee gesloten in de strijd tegen ebola. Dat maakt een legerwoordvoerder van het West-Afrikaanse land bekend. Bij alle grensovergangen staan militairen om te voorkomen dat mensen de grens oversteken. Het is niet de enige drastische maatregel van het land. Vorige week mochten de 6 miljoen inwoners van Sierra Leone drie dagen lang hun huis niet uit. Hulpverleners gingen van deur tot deur om informatie te geven over het virus. In het land zijn sindsdien nog eens 130 ebolabesmettingen vastgesteld. Van 70 mogelijke patiënten worden de resultaten van het labonderzoek nog afgewacht. Sierra Leone is, net als Liberia en Guinee, zwaar getroffen door ebola.
 4. nanni149

  Welk mes?

  Dit is een goed mes, goedkoop en te gebruiken onder andere als speer als je hem op een stok zet, heb er zelf een dop op gezet zodat er e.e.a in de handgreep kan. het lemmet loopt door tot het handsvat dat is handig bij slachten/villen etc, http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-cold-steel-bushman.htm
×
×
 • Nieuwe aanmaken...