Ga naar inhoud

Journaist

Lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Journaist

  1. Op 21-12-2014 om 19:36, Amazing Dree zei:

    Oke, oke, oke, ben ik toch te laat met plaatsen, wilde het vanavond doen :o

     

    Ja, dit waren @Wafels en ik.

    We hebben ons verhaal verteld, op de meest begrijpelijke manier voor niet preppers, omdat we dat belangrijk vinden.

    Omdat we meer mensen willen wakker schudden.

    Denk dat wij (mag ik vast zeggen van Wafels) het aardig gebracht hebben, om op deze manier het op een duidelijke, rustige manier uit te leggen.

    De groep mensen, die er al eventueel voor open zouden staan, kunnen dan beginnen met de eerste prepbeginselen.

    En ja natuurlijk, gekochte flessen water, is misschien wel duurder, maar in onze verwende maatschappij gaat een niet-prepper echt niet beginnen met lege flessen vullen met kraanwater @Vladimir

    Begrijp je geste in deze volkomen, maar denkend vanuit de psyche van een niet-prepper, zijn gekochte flessen water toch een beter voorstel.

    Nu ja, hoop dat jullie het wat vinden. Wij vinden het in ieder geval een goede boodschap en beweegt het mensen misschien tot de eerste stappen naar zelfverantwoordelijkheid.

     

    Groetjes AD

    Beste Amazing Dee, is het misschien mogelijk om in contact te komen met jou? Ik zoek voor Omroep Zeeland Zeeuwse preppers. Ik wil een mooi item maken over wat preppen inhoudt, wat iemand verzameld en wat een prepper motiveert. In deze tijden is het misschien nog wel belangrijker dan ooit onafhankelijk en zelfredzaam te zijn. Mocht je graag anoniem willen blijven voor de kijkers, dan is het ook mogelijk om onherkenbaar in beeld te komen. 
    Ik hoor graag van je.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...