Ga naar inhoud

Anonieme Leon

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Anonieme Leon

  1. Hoi allemaal, Jah, ik heb het zo allemaal gelezen ja. Blijkbaar hebben jullie (tegen bepaalde reacties) niet al mijn reacties gelezen. Laat ik het zo zeggen. Ik ben wie en wat ik ben. Dat sommigen daar problemen mee hebben is niet mijn zorg. Ik lig er niet eens wakker van. Ik heb hier een account geopend om jullie even kort samengevat mijn doel uit te leggen. Maar uiteindelijk komen steeds meer idiote betwetende reacties. Voor sommige preppers raad ik een leesbril aan, sorry maar die hebben sommigen echt hard nodig hier. Er zijn geen onwettige dingen op tv gekomen! Alles werd op priveterreinen gefilmd, zelfs het stukje bos idd. Het is wat de kijker ervan wil maken! En uiteindelijk is het wat een ander van mij wil maken zonder enig besef te hebben wie ik wel of niet ben en wat de resterende 5 uur beeldmateriaal beinhouden. Dat noem ik dus naïef om snel in kritiek te vallen. Misschien antwoord ik zo nu en dan nog enkele reacties, maar ik hou het voor gezien hier. Ik weet sowieso dat sommigen die echt interesse in mijn verhaal hadden wel weten waar ik het over had. De groeten!
  2. Bedankt. Maar zoals ik al eerder in een voorgaande reactie op iemand plaatste zit ik niet echt mee met wat de prepcommunitie wel of niet vind?! Gaat mij om de onwetenden. En ja, je blijft vooral de grote blaaskaken horen met kritiek, maar hun die er wat van hebben geleerd of de boodschap tot harten hebben genomen zullen nauwelijks te horen zijn. Dus ik weet sowieso dat ik wat bereikt heb. En kijk maar naar de tweets, hier is al meer commentaar dan de tweets van de uitzending. Het meeste ging over de meubelmadame en zwartepiet in de tweets. Dus zo een ramp was het nu ook weer niet. De hype is hier actiever dan in de maatschappij kennelijk.
  3. Al rende ik in een jalaba of kaftan door het bos interesseerd mij niet wat een individu daar uit wil halen. Ik ga zelfs in camo vissen. Straks schrik ik andere vissers daar ook mee af. Er zijn zelfs enorm veel vissers die tactical vesten aan hebben. Nou zeg, als jij mensen kent die daarvan afschrikken mogen ze blij zijn dat ik geen lange baard en tulband had, want dan schrokken ze echt, dan heette ik geen LEON, maar HAKMED. Haha. Wat een zever. Maar anyways, het gaat om THE MESSAGE ... en die is nu eenmaal anders gebracht dan ik had verwacht. So be it. Geen ondergang voor mij in ieder geval.
  4. Uiteindelijk alles eigen keuze, dat kun je ook uit mijn reactie opmaken. Mij maakt een helm niet warm of koud. Geen contract, geen financieel voordeel. Het heeft me dus niks opgeleverd. Heb het puur voor de nietswetenden gedaan.
  5. Ik denk zelf ook wel dat ik meer als een enkel zieltje bereikt heb. Want heb al om me heen opgevangen dat mensen daar serieus over nadachten, haha, de preppers zelf en de twitteraars zijn de grootste kritike toeschouwers geweest voor zoverre ik nu heb gezien. Verder denk ik ook dat het knip en plakwerk een en al kijkcijferfabriek was. En ja dat bepaalde toeschouwers hun beeldvorming bevestigen willen door knip en plakwerk of mij als een dorpsgek willen bestempelen boeit me geen zak. Echt niet. Ik wist het ook van te voren. Het is gewoonweg jammer voor hun zelf, denk ik dan maar. Weet je?! Als de shit echt losbarst bekeren ze toch wel, haha.
  6. Er was een regisseur bij. Waren op zich heel aardige mensen. Maar er was veel discussie over wat wel en niet. Heb altijd aan zitten dringen dat ik bepaalde dingen liever niet wilde ... majah ... uiteindelijk is veel vaag overgekomen. De helm wilde ik niet eens op. Sophie zette die op mijn kop, maar ik legde me erbij neer. Dacht zowat van; ach als iemand nu echt doorheen kijkt begrijpt die me heus wel. Dus val aub niet over de helm.
  7. Mijn doel was mijn motivatie waarom ik prepper ben. Daarvoor moet je de rest van de opnames zien haha. Ga er nu niet op in. Duurt te lang, ben ik straks ook 5 uur bezig.
  8. Van de 7 uur ruim 5 uur opnames.
  9. Bedankt Bert, Maar ik denk dat ik dat niet nodig heb.
  10. Bedankt. Ik was en ben sowieso voorbereid op kritiek, ten alle tijden. Nooit zal iedereen het met elkaar eens zijn. Maar om jezelf te zijn en te blijven moet je voor jezelf kunnen uitkomen. Daar is niks mis mee. Oke, ik ben iets voller dan de andere, tjah, je zag me zuchten na het lopen, (maar niemand weet hoe veel ik heb moeten lopen, haha, waren toch wat meer meters dan 100 meter, en dan komt zoiets op tv). Maar hoe dan ook. Wil je een verschil maken in de wereld moet je het verschil ook durven te tonen. Daar overdrijf ik niet in en ik heb ook nergens in overdreven is mijn mening. Veel werd niet uitgezonden. Maar hoe dan ook, ik heb het niet voor mezelf gedaan, anders was ik herkenbaar en wisten jullie ook wie ik echt ben. Gaat mij puur om de boodschap. En hoe anderen dat opvatten boeit me weinig, want het is en blijft mijn boodschap. Niet die van de kritische betweters, haha.
  11. Nope... Ben niet zo om een extra account te maken.
  12. De opnames duurden ca. 5 uur lang. Was een vermoeiende dag. Maar we hebben heel goede gesprekken gehad! Maar daar is niks van op tv gekomen. Wel netjes gefilmd natuurlijk. Majah. Juist dat waar ik een beetje voor vreesde met het knip en plakwerk is gebeurd. Maar iedereen met een beetje IQ kan heus wel ontcijferen en inzien dat ik een ander verhaal bracht dan een dorpsgek die sensatie zocht. Anyways. Als iemand een beetje kennis van intonatie heeft weet je al gauw wat mijn boodschap was. Ik heb ook al voor en na de uitzending contact gehad met Maartje van BNN, en heb ook al aangekaard dat ik niet echt helemaal achter de samenstelling stond. Maar dan nog. Als ik maar een gezin daarmee heb kunnen bereiken die echt interesse in mijn verhaal hadden was het wel de moeite waard. Alles was binnen de wet. Dus niks mis mee. Mijn intentie was eerder ook te tonen dat een prepper om de maatschappij geeft en niet schuilt voor wat hij of zij staat. Als je liever een .22 tegen iemand zijn neus wil houden om 12 blikken soep te verdedigen kom je ook nergens.
  13. Haha, we kennen elkaar. Alleen weet je niet wie ik ben. Niemand hier trouwens.
  14. Ter informatie ... het zogenaamde roekeloze gedrag vond plaats in een stuk privegrond waar dat dus niet verboden is. Alleen word natuurlijk niet alles op TV vermeld he. Dus? :S
  15. Bij deze ... ik ben Leon. Heb jullie reacties tot zoverre allemaal doorgenomen. BNN heeft mij anders neergezet dan ik eigenlijk verwachte. Het knip en plakwerk met onderandere de uitingen over defensie en dergelijke zijn heel mooi geknipt en geplakt totaal buiten de context waar het over ging. Stel je wel voor dat de opnames van 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur hebben geduurd. Dus binnen 15 minuten uitzending krijg je dat soort dingen. Al om al heb ik er geen spijt van. Iedere prepper is een prepper met zijn eigen gedachtegang. Mijn intenties zijn uiterst goed en daar toon ik geen schaamte om. Als iemand een oordeel wil vellen prima! Kritiek? Ook goed! Heb ook niet verwacht dat Nederland/Belgie de straten op ging toeterend en vlaggenzwaaiend prepper (Leon) de lucht in te prijzen. Haha. Als er maar een iemand de boodschap van kon ontcijferen heb ik veel bereikt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...