Ga naar inhoud

Miss Pepper

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpen
 • Beroep
  Student
 • Nieuwsbrief
  Nee

Miss Pepper's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Wat een fantastische reacties hier! @DickBerts ; zeer goede opmerking, goede tip dat ik tijdens de controle niet van andere gedachten moet uitgaan. Ik zal langzaamaan wel het vertrouwen moeten opbouwen. Ben opgelucht om te horen dat ik niet de enige ben met dit probleem. Mijn vader had dit extreem hard en op een gegeven punt dacht ik dat ik zelf gek aan het worden was. @MyronPrps , goede opmerking, daar had ik nog niet aan gedacht. Doet me denken aan die gevallen via webcams in laptops. Dat ze die hackten en zonder dat je het wist er meegekeken werd. Misschien gaat in huis camera's wel iets te ver ivm privacy. @OBL-Rien , nou dat is een goede tip. Want ik controleer echt alles wanneer ik vertrek, maar toch duikt er altijd die twijfel op of ik het wel gedaan heb. Wanneer ik dan iets bijzonders doe, geeft dat me uiteraard meer zekerheid. Dankje!
 2. Sinds ik ben gaan samenwonen met mijn vriend en als altijd als laatste uit huis vertrek ben ik nogal zenuwachtig geworden of ik het huis wel "veilig" verlaat. In de zin van; staat het gas wel goed af , heb ik geen brandende sigaret achtergelaten, staat de kachel niet nog op etc. Ik check het wel altijd vlak voor ik vertrek, maar soms overvalt die onzekerheid me toch. (ligt in mijn aard haha) Dat bracht me op het idee om eventueel camera's in huis te plaatsen die ik van op afstand kan besturen/bekijken. Misschien gaat dit wel té ver voor sommigen onder jullie, maar het is toch zo'n soort van beveiliging toch? Niet alleen voor het veilig verlaten van je huis maar ook tegen eventuele inbraken. Ik heb mijn research nog niet gedaan op het internet (daarom vertrouw ik op jullie kennis/ervaringen hehe), maar doen enkelen dat onder jullie? Bestaat dat, zoiets dat je van verre afstand kunt besturen? Of vinden jullie het allemaal maar overdreven en overbodig? Natuurlijk zou ik het niet gebruiken om mijn kinderen of dergelijke te "spioneren" als ik niet thuis ben (of mijn ventje, dat hij niet stiekem met een andere vrouw thuiskomt haha). Er moet toch wat vertrouwen inzitten. Shoot! Miss Pepper.
 3. En toevallig ben ik weer (deeltijds) kassiere en heeft mijn vriend blikvoer geïntroduceerd in mijn leven sinds we samen wonen hehe. (tgv van het preppen) Bij zo'n artikels heb ik altijd de indruk dat "alles" uit een of ander onderzoek slechte dingen kan opwekken. Een zwangerschap is en blijft altijd vol risico's, natuurlijk ben je zeer attent met wat je doet/eet, hier lig ik niet extra wakker van. Persoonlijk zou ik tijdens mijn zwangerschap verse producten verkiezen, en over die cijfers heb ik ook mijn bedenkingen. lijkt me onwaarschijnlijk dat het alleen door dat ingeblikt voedsel of kasbonnetjes komt, dat ze wel in het artikel laten blijken. Gemiddeld eindigt 10% van alle zwangerschappen in een miskraam (wikipedia zegt 15% hehe)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...