Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Nufsaid

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

30 Uitstekend

Over Nufsaid

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3721207/2014/08/19/Mogelijk-eerste-geval-van-ebola-in-Berlijn.dhtml Als dit waar is, komt het nu dichterbij. Sorry, was al gepost.
 2. Ben zelf ook groot fan van koffie en als ik langer dan een dag van huis ga, gaat mijn pruttelpotje en een blik gemalen illy koffie mee, is geen goedkope koffie, maar o zo lekker. Vind het ook altijd een genot om de tent uit te kruipen, wat koffie in het pruttelpotje te doen, laag vlammetje. Lekker van het ochtend zonnetje genieten terwijl je koffie langzaam klaar pruttelt...
 3. Aangezien het grootste gedeelte van ons land onder NAP is gelegen acht ik het water als een groot risico. De kans dat onze dijken het niet houden bij een echte storm is aanwezig. Ook zie ik regionaal stroomuitval en de daaruit volgende paniek als een risico. Tot slot een aantal slechte oogsten en de daaraan vasthangende prijsstijgingen zie ik als een oranje risico, Nufsaid.
 4. Sowieso slim om een keer te volgen is een slip cursus. Hier leer je de auto in de slip onder controle te houden. Niet alleen handig WSHTF maar ook gewoon in de herfst/winter. Verder heb ik mij de J-turn machtig gemaakt. Een erg simpele turn die je kunt gebruiken wanneer de weg voor je versperd wordt. Je ziet hem regelmatig in films. stap 1: Schakel in de achteruit. stap2: volgas tot je denkt dat de motor niet meer sneller kan gaan. stap 3: Koppeling in en 1e versnelling selecteren. stap 4: stuur volledig rechtsom gooien (mag ook linksom maar vind zelf rechtsom prettiger
 5. Een probleem, blijkt altijd een uitdaging.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...