Ga naar inhoud

Nufsaid

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Nufsaid's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

30

Community reputatie

 1. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3721207/2014/08/19/Mogelijk-eerste-geval-van-ebola-in-Berlijn.dhtml Als dit waar is, komt het nu dichterbij. Sorry, was al gepost.
 2. Ben zelf ook groot fan van koffie en als ik langer dan een dag van huis ga, gaat mijn pruttelpotje en een blik gemalen illy koffie mee, is geen goedkope koffie, maar o zo lekker. Vind het ook altijd een genot om de tent uit te kruipen, wat koffie in het pruttelpotje te doen, laag vlammetje. Lekker van het ochtend zonnetje genieten terwijl je koffie langzaam klaar pruttelt...
 3. Aangezien het grootste gedeelte van ons land onder NAP is gelegen acht ik het water als een groot risico. De kans dat onze dijken het niet houden bij een echte storm is aanwezig. Ook zie ik regionaal stroomuitval en de daaruit volgende paniek als een risico. Tot slot een aantal slechte oogsten en de daaraan vasthangende prijsstijgingen zie ik als een oranje risico, Nufsaid.
 4. Sowieso slim om een keer te volgen is een slip cursus. Hier leer je de auto in de slip onder controle te houden. Niet alleen handig WSHTF maar ook gewoon in de herfst/winter. Verder heb ik mij de J-turn machtig gemaakt. Een erg simpele turn die je kunt gebruiken wanneer de weg voor je versperd wordt. Je ziet hem regelmatig in films. stap 1: Schakel in de achteruit. stap2: volgas tot je denkt dat de motor niet meer sneller kan gaan. stap 3: Koppeling in en 1e versnelling selecteren. stap 4: stuur volledig rechtsom gooien (mag ook linksom maar vind zelf rechtsom prettiger omdat ik dan zie waar ik heen ga) stap 5: koppeling op laten komen en volgas de zonsondergang tegemoet. Verder is het handig om te weten dat wanneer je weg verpsperd wordt het slimmer is om met een kilometer of 20 tegen de blokkade aan te rijden en dan pas volgas te geven. Wanneer je dat namelijk op snelheid doet knal je zeker weten je radiateur naar zijn grootje en zit de motor zonder koeling - ergo - je komt daarna niet ver meer.
 5. Een probleem, blijkt altijd een uitdaging.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...