Ga naar inhoud

Mbotte

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mbotte's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. In dit programma maken we portretten van mensen met heel uiteenlopende verhalen, dus niet van 'zielige' of 'gekke' mensen. Ik snap dat niet iedereen mee willen werken, maar mochten er mensen zijn die wel iets meer willen vertellen dan zou dit een mooie gelegenheid kunnen zijn om dat te doen. We maken een 15 minuten durend portret maken van iemand die om zijn of haar reden een prepper is. Verder wil ik niemand lastig vallen of tegen het hoofd stoten. Een deel van de tekst pas ik inderdaad nooit aan, aangezien dit deel een uitleg geeft over het programma. Ik gaf zelf ook aan dat ik meer informatie zou willen. De reden dat mensen misschien niet precies begrijpen wat preppen inhoudt, is denk ik ook omdat het onderwerp in de media niet vaak uitgebreid langskomt. Als ik mensen heb beledigd of lastig heb gevallen, dan spijt me dat. Verder hoop ik dat u mij een bericht stuurt als u wel interesse heeft of mij wel wilt helpen met informatie.
  2. We zoeken niet naar mensen die bang zijn voor de Maya kalender, maar we willen een portret maken van een prepper. Naast dat ik iemand zoek die zou willen mee werken, wil ik me ook graag meer verdiepen in het onderwerp, dus alle hulp en info is welkom.
  3. Beste preppers, Voor het programma 'Je zal het maar zijn' van BNN ben ik op zoek naar mensen die zouden willen vertellen over preppen. 'Je zal het maar zijn' is een serie waarin jonge mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd worden door Sophie Hilbrand. Het programma geeft een breed beeld van hoe verschillende mensen hun leven leiden. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebben gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met ze op pad om hun leefwereld te portretteren. Dit seizoen willen we heel graag aandacht besteden aan hoe mensen zich voorbereiden op wat er kan gebeuren tegen het eind van het jaar. Ik heb Mr. Gold benaderd om advies te vragen hoe ik dit verzoek het beste uit kon zetten. Hij adviseerde me o.a. mijn oproep op dit forum te plaatsen. 'Je zal het maar zijn' is een programma waarin serieuze portretten van 15 minuten per persoon gemaakt worden. Omdat er relatief veel tijd is, kan een genuanceerd beeld worden neergezet. Ook maken we het portret in goed overleg met de betreffende persoon zodat mensen een goed gevoel hebben bij het uiteindelijke resultaat. Hierbij een link om een idee te krijgen van het karakter van het programma. http://sites.bnn.nl/page/jzhmz Mocht u er voor voelen om mee te werken aan ons programma, dan zou de volgende stap een oriƫnterend voorgesprek zijn met, waarin u kunt beoordelen of u zich prettig zal voelen in ons programma en wij kunnen bekijken of uw verhaal past in ons programma. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, stuur dan een mail naar maartje.bottelier@bnn.nl. U kunt me telefonisch bereiken op 020-7601456 of 06-24204081. Hartelijke groet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...