Ga naar inhoud

evita

Lid
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door evita

  1. je bedoeld omscholing ? já dat ga ik zeker doen, zit al in mijn planning en moet ik ook wel anders kom ik nergens..maar ik zit nog in de beginnende fase en ben ik nu nog niet aan toe, vandaar dat ik nu zolang vrijwilligerswerk doe.
  2. groot gelijk..kun je meteen van de nood een deugd maken en er een BOL planten voor jezelf ;-)
  3. nee het helpt je niet méteen uit de bijstand, maar door weer in de maatschappij te staan, rol je voor je het weet van het één in het ander,je leert mensen kennen die je evt. verder kunnen helpen zolang je thuis zit gebeurt er niets. en als je gaat solliciteren en je hebt al enige ervaring "als is het dan maar vrijwilligerswerk (wat bij veel mensen niét gezien word als écht werk, zie het dan maar als stage) heb je toch een streepje voor op mensen die helemaal niets hebben gedaan. ik heb 13 jaar gewerkt tot mijn oudste geboren werd, en voor dat werk ben ik nu blijkbaar te oud? en kom ik niet meer aan de bak, dus vind ik zélf dat ik iets moet doen voor mijn geld tot ik iets anders heb gevonden waar ik "niet" te oud voor ben.
  4. Helemaal mee eens! ik zit zelf in de bijstand en doe vrijwilligerswerk en het is enorm gewaardeerd werk kan ik je vertellen! heb een zware tijd achter de rug en de bijstand bied mij op dit moment een enorme uitkomst met kids om te kunnen (over)leven. nee de reden van een uitkering is niet voor iedereen hetzelfde,invalide etc en mensen die écht niet kunnen werken dat snap ik, maar zodra je kunt móet je er wat voor terug doen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...