Ga naar inhoud

loeki

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Nee

loeki's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. zou niet weten waar ik naar toe zou moeten en ben redelijk voorbereidt hier.
  2. Als je vragen hebt kun je ze hier wel stellen of een keer langs wilt komen kan natuurlijk altijd. Vanuit welk perspectief zou jij zoiets organiseren?
  3. Nou ja waarom wantrouwen, zoiets kan je toch op papier zetten.
  4. Nou die boerderij kan omgerekend voor zo'n 10 personen voedsel produceren. Dit op zo'n 2 hectare grond. De veeteelt bestaat dan uit geiten. Dit zal in geval van nood snel uit de grond gestampt moet worden al is er al het een en ander voorbereid. Er zitten nu nog maar voor 1 persoon aan groenten in de grond maar dit kan simpel en snel worden uitgebreidt.
  5. Zijn er hier mensen die behoefte hebben aan een opslagplaats (c.q. woonplek in een geval van crisissituatie) op een zelfvoorzienende boerderij met grond. De opslagplaats c.q. woonplek kan gezien worden als een soort verzekering in geval van nood. De boerderij ligt iets ten noorden van Twente met opslagboxen van circa 12 m2. Er zou in een noodsituatie plaats zijn voor circa 10 personen. Dit alles zou dan contractueel vastgelegd kunnen worden. De individuen zouden dan zelf voor 3 maanden voedsel voorraad moeten hebben. Daarna is het goed mogelijk zelf het systeem aan het draaien te krijgen en dit off grid goed te overleven. Zijn er hier mischien mensen die hier belangstelling voor hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...