Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

G & Jewels

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over G & Jewels

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. De Juwelier: Inderdaad jullie hebben het goed geraden, 47 euro per gram tegen contanten is niet mogelijk. Vanwege de hoge goudprijs zijn ook onze verkopen gedaald. Om de verkoop te stimuleren hebben wij dat bord buiten neergezet toen de goudprijs tegen 44 euro per gram was. Daar deden wij nog eens zon 7% er boven op om de verkoop te stimuleren bij inruil terwijl wij meer marge terug pakken wanneer er wordt verkocht. Tegen contanten wordt er nog steeds ingekocht met beurswaarde -5% tot -10%, en dat zijn prima prijzen! Wat betreft de goudprijs: Goudprijs is wel degelijk gekoppeld aan de Amerikaanse/overige beurzen, wanneer het vertrouwen terug komt in de economie daalt de goudprijs! een beetje basis kennis economie. Vandaag 1 juni 2013 staat de goudkoers op zon 34 per gram in euros dat is een daling van meer als 22% !!! Dus de goudprijs is wel degelijk gedaald. Volgens verschillende bronnen worden er groene cijfers verwacht na 2e kwartaal in US, moet je eens opletten wat er dan weer gebeurt met de goudprijs.. Mijn complimenten voor de slimme klanten die het op het juiste moment ingeleverd hebben. Voor degene die het nog niet ingeleverd hebben: aangezien we van de 9 euro per gram vandaan komen is de kans dat we terug gaan groot. Wij hebben vaak geadverteerd met dat handjevol goud om mensen een indicatie te geven wat hun oud goud waard is. Dat handjevol goud (50 gram 14k goud) was 1.000 euro, is nu 800 euro (22% daling), maar zal op den duur weer worden 200 euro. Dus mocht u nog wat oud goud hebben, adviseren wij: 'Verkoop nu nog uw oud goud, voordat de goudprijs verder daalt.' voor meer informatie over goud inkoop/ goud verkopen/ goudprijs http://www.gjewels.nl/goud-verkopen of http://www.gjewels.nl/goudprijs mvg, G Kocak, G & Jewels
×
×
 • Nieuwe aanmaken...