Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

whocares

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Goed

Over whocares

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik ben al jaren tevreden klant van Triodos, ik ben zelf ook weggegaan bij ING, niet vanwege gezeik maar vanwege de tekenbonus van 50.000 aandelen voor de financiele topman. Wel vind ik het soms jammer dat de Triodos geen filialen heeft, omdat ik soms een pot met muntjes heb en die, net zoals vroeger, bij de bank wil inleveren. Verder geen klachten, slechts 1 keer een storing gehad met ideal in 5 jaar.
 2. whocares

  Honing

  Als iemand echte honing wil kopen dan kan ik daar bij helpen, mijn vader is imker en heeft vaak honderden potjes te koop per seizoen. Zelf heb ik altijd een potje of 5 op voorraad.
 3. Iets beter voorbeeld dan: De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat in 2010 655.000 mensen aan malaria overleden, en 200.000.000 mensen besmet. Zoals ik dus al zei. Ebola is een hype ziekte, net zoals SARS en MERS. Ziektes waar je nu niets of nauwelijks meer iets van hoort. Maar goed, mensen smullen van gruwelverhalen en dito foto's, de 1 probeert de ander te overtreffen met verhalen en links. Ebola KAN in potentie groot worden, maar er zijn al vaccins in omloop dus het zal in de Westerse wereld wel meevallen. Afrika is een ander verhaal, maar dat continent maakt er door inter
 4. Ieder zijn ding natuurlijk, ik eet liever dan dat ik naar mijn goud staar.
 5. Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood. Er gaan in Nederland per jaar meer mensen aan doodgewone griep door dan wereldwijd aan Ebola. Heerlijk die stemmingmakerij
 6. Ik zou, als ik 250 kg meel had, dit niet gaan verkopen voor een stukkie goud als er crisis is. Tenzij ik een silo vol meel heb, maar anders zou ik mijn meel zelf gaan houden om mee te gaan bakken.
 7. Grappig idee, maar met dit soort kano's ben je toch gebonden aan de binnenwateren, wat betekent (afhankelijk van waar je woont), je de Maas of de Rijn stroomafwaarts of opwaarts kunt varen en dan houdt het wel op. Nog afgezien van de vele stuwen, watervallen e.d. Je hebt inderdaad meer aan je boot, maar voor de korte tochtjes is het natuurlijk prima.
 8. Chill Kans, ik was hiervoor al lid, ben weer teruggekomen maar het schijnt dat al mijn posts zijn verwijderd. En ik heb ze verkocht omdat ik er geen heil inzie
 9. Heb net alle bitcoins ingewisseld voor zilveren munten, deze liggen nu mooi in mijn kluis
×
×
 • Nieuwe aanmaken...