Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Rico

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rico

  1. Goedendag preppers, Ik heb deze week de eerste stappen gezet in het hele prepper gebeuren. Helaas vindt mijn familie het gek en zwaar overdreven maar ik ga stug en vastberaden door. Ik sta er dus momenteel (financieel)alleen voor om voorbereiding te treffen voor mijzelf, mijn 2 broers, moeder, stiefvader, 3 honden en een stuk of 20 vogels. Voorraad voedsel opslaan gaat mij denk wel lukken, gewoon kwestie van goed lang houdbaar voedsel inslaan. Drinkwater opslaan en filteren is een andere verhaal, helemaal gezien het aantal monden wat van water voorzien moet worden. Water: Hoelang blijft gebruikte spa flessen gevuld met kraanwater goed? Wat is de beste winkel om goedkoop veel en goed water in te slaan wat makkelijk op te slaan is? Welke soorten wateropslagtanks zijn geschikt voor het opslaan van drinkwater en welke soorten niet? Hoe lang blijft drinkwater in wateropslagtanks goed? Waterfilters: Welke waterfilters zijn het beste om veel water te filteren en de kans op ziektes enz het kleinst is? Wat zijn betrouwbare websites/winkels om deze filters te bestellen/kopen? (zijn nogal prijzig dus wil 100% zekerheid)? Met vriendelijke groet, Rico
×
×
  • Nieuwe aanmaken...