Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

GrayMouse

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over GrayMouse

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Wel daar twijfel ik dus over... Oftewel even doorbijten en een pak geld neerleggen voor de ESEE, maar voor de prijs van de ESEE koop ik 2 beckers... Ik zie ook regelmatig mensen die de sheath & handvaten aanpassen. is dat iets?
 2. Hallo, Ik ben al een tijdje aan het kijken naar de KaBar Beckers (meer bepaald de BK2 de BK7 en de BK9). Op outdoormesser.de staan deze aan een betaalbare prijs (+/- 80€ voor de BK2) Heeft iemand hier ervaring mee? wat mij vooral aanspreekt is het "tank" gehalte van het mes. Ik zoek iets dat zeer stevig is, handig en liefst goed betaalbaar. Bij het googlen kwam ik regelmatig lovende review tegen over deze messen. Enige suggesties voor andere messen? Alvast bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...