Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Missprrr

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

18 Goed

Over Missprrr

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ja sorry ik heb ook geen verdere bronnen. Ik las dit vanmorgen en wilde weten wat de rest van jullie er van vond. Ik vond het namelijk ook best raar. Het kan misschien nu nog geen effect hebben maar als iedereen met zijn mobiel zou gaan betalen wel.
 2. http://www.wanttoknow.nl/economie/geld/duitsland-eist-pin-en-pukcodes-burgers-op/ Ik las vanmorgen dit bericht en ik kreeg er spontaan kippevel van. Hoe komt het toch dat de meeste mensen dit zomaar laten gebeuren. Ik weet wel dat ik nog een tandje bij ga preppen om te zorgen dat niet alles gestolen wordt. Je ben als gewoon mens bijna vogelvrij verklaard. Ik hoop dat ik nog wat meer mensen een beetje kan laten inzien dat het echt mis is in Europa.
 3. Wat ik vooral zo lastig vind is te weten dat onze kinderen het nooit meer zo goed zullen hebben als toen ik zelf opgroeide in de jaren 90.
 4. Ik raak van slag door al die storingen en wantoestanden. Ik ben nu ook eindelijk zover dat ik maatregelen aan het nemen ben. Het vertrouwen is weg
×
×
 • Nieuwe aanmaken...