Ga naar inhoud

Jeroen K

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jeroen K

 1. Mooi stukje over een amerikaanse senator die verteld hoe het zit. Hoe de gewone gezinnen in 25 jaar minder zijn gaan verdienen en de top 1 % van de bevolking alles beheerd. Hoe de modale gezinnen worden weggevaagd in armoede. En waarom dus de amerikanen de politici zat zijn ! http://mwnw.nl/blog/2013/10/13/waarom-amerikanen-politici-zat-35626
 2. zet het lekker vol met bessen struiken. Af en toe onderdoor maaien. Lekker besjes plukken.
 3. Als er wat is mogen onze bondgenoten de kastanjes uit het vuur halen. Zelf zal het wel niet meer lukken.
 4. http://www.nu.nl/economie/3597611/russen-richten-pijlen-nederlandse-zuivel-en-tulpen.html Russen richten pijlen op nederlandse zuivel en tulpen toeval of niet ? Ik denk dat ze wel wat dwars gaan liggen.
 5. "De wereldeconomie krijgt de komende tijd volgens het IMF wat meer vaart, dankzij het verdere herstel in de VS en doordat de eurolanden het dieptepunt van hun crisis voorbij lijken te zijn. Tegelijkertijd doemen echter nieuwe risico’s op, terwijl de bestaande problemen niet zijn aangepakt". Er is wel wat positief nieuws maar de gevaren liggen nog op de loer.
 6. http://www.nu.nl/economie/3596293/imf-ziet-nieuwe-risicos-zwakke-groei.html "Volgens het IMF is het zeer aannemelijk dat de wereldeconomie de komende jaren vanuit alle hoeken met "aanhoudende teleurstellingen" wordt geconfronteerd. Veel ruimte om die tegenvallers op te vangen is er niet, waardoor de wereld in dat geval "aanzienlijk minder welvarend" zal zijn en de problemen voor beleidsmakers steeds groter worden, aldus het fonds" Nog weinig positiefs.
 7. http://wetenschap.infonu.nl/natuurverschijnselen/67136-italiaanse-ondergrondse-supervulkaan-onder-napels.html Deze is nog wat dichterbij. Was een tijd geleden ook een docu over op tv.
 8. zevenblad is echt rommel,dat wil je niet in je tuin. Staat bij ons ook bekend als tuindersverdriet. Dat krijg je dus nooit meer uit je tuin.
 9. http://nos.nl/video/545374-schaliegasprotest-loopt-uit-op-rellen.html en zo doen ze dat in Argentinië
 10. Goud en zilver is er al zo lang en zal altijd een bepaalde waarde houden, naar mijn mening. Men zal altijd interesse hebben in goud en zilver, daar is de mens "hebberig" genoeg voor.
 11. Zo dat ziet er goed uit ! Bedankt voor het delen.
 12. Hoes: Jodiumpillen worden in Limburg opgeslagen Over ongeveer 2 weken liggen in Limburg jodiumpillen opgeslagen. Dat zei Onno Hoes, voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg zaterdagochtend in de Tros Nieuwsshow. De pillen voor gebruik bij radioactieve besmetting, kunnen worden verstrekt bij een eventueel ongeluk in de kerncentrale Tihange. Die verouderde centrale ligt op ongeveer 40 kilometer van Maastricht. Vrijdag is er een vergadering van de Veiligheidsregio en valt er een besluit over waar de pillen worden opgeslagen en hoe ze worden verspreid binnen Limburg. Nu is de opslag voor heel Nederland in Zoetermeer geconcentreerd. Hoes maakte ook bekend dat tijdens die vergadering duidelijk zal worden wanneer er een euregionale rampenoefening plaatsvindt; voor of na de zomer. Bron: L1 nieuws
 13. mooi topic, thx. Tijd dat iedereen weer eens met de voetjes op de grond komen te staan, zeker de mensen in de top. Ik las laatst dat de directie van de ING hun eigen loon "onhoudbaar laag" vonden. De directeur kreeg 1,4 miljoen.
 14. Ik zal gewoon maar eens wat proberen hopen dat het lukt.
 15. Ik ben deze nog niet tegengekomen op het forum. Strategische monitor 2013. Studie van de regering over mogelijke conflicten enz. onderaan de link kan je het rapport uploaden http://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2013/03/13/46203823/Hoogste_generaal_Instabiliteit_en_conflicten_dichterbij_is_belangrijk_gegeven
 16. Onlangs een einheitslaterne set gekocht, van het duitse leger. Een mooie complete set maar het ging me om de petroleumlamp. Maar hier zit ook een carbidlamp bij met een blik vol carbid. Heeft iemand hier ervaring mee ? hoe lang blijft carbid goed ? Mvg Jeroen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...