Ga naar inhoud

fingerss

Lid
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Posts die geplaatst zijn door fingerss

 1. Er zijn er al een aantal aangepakt door justitie vanwege het verschijnen in deze serie. Eentje werd mentaal instabiel verklaard en al zijn vuurwapens werden in beslag genomen, hij is daarom gestopt met preppen omdat hij meent dat dat zonder wapens geen zin heeft.

   

  http://www.infowars.com/doomsday-preppers-guns-taken-after-declared-a-mental-defective/

   

  En een andere (die niet in beeld kwam maar wel meedeed met het programma) is tot 21 maanden cel veroordeeld wegens het bezit van explosieven:

   

  http://blog.alexanderhiggins.com/2012/05/30/doomsday-prepper-sentenced-21-months-federal-prison-139251/

   

   

  Dit soort figuren zijn ook geen preppers maar een gevaar voor zichzelf en de gemeenschap waarin zij wonen. Dat zij uit hun bedje worden gelicht is alleen maar toe te juichen. Geeft ook een signaal af van: preppen is ok, maar verval niet in het extreme.

 2. Mijn vorige woning was een appartement op 1 hoog. Nu een hoekwoning met voor-, zij-, en achtertuin. Wat heb ik mij daar op verkeken. Had het geljik bij de verhuizing moeten laten asfalteren! Wat een ellende zo.n tuin. Heb dus geen groene vingers dus een moestuin is ook niet aan mij besteed. Kippen en konijnen en een paar biggen zou nog wel leuk zijn maar alstublief geen gewroet in de grond voor mij.

 3. Na verschillende miskopen van slaapzakken, eindelijk een slaapzak gevonden die in alle seizoenen voldoet.

  De "Hunter Ultima Thule with a Hood" van Wiggy.

  http://wiggys.com/moreinfo.cfm?Product_ID=152

   

  Zeker met de extra FTRSS (= Flexible Temperature Range Sleeping System) er omheen is het prima buiten slapen in de sneeuw, zelfs voor koukleumers

  Alleen de slaapzak tot -29 C

  Met FTRSS tot -51 C.

  De rits kan helemaal afgeritst worden. Zo kan de slaapzak ook makkelijk als deken gebruikt worden. In de zomermaanden slaapt dat dan weer beter dan als dichte slaapzak.

   

  Het enige nadeel is; het neemt behoorlijk veel ruimte in van de rugzak.

   

  Voor extra informatie over de slaapzakken, wassen en garantie:

  http://wiggys.com/about.cfm

   

  En ik weil noooooit meer een andere slaapzak!! :cool:

   

  Is wel behoorlijk aan de prijs moet ik zeggen. Als mijn BOL nou in het hoge noorden was zou ik zeggen, OK, dan spaar ik nog even door. Maar ik ga toch echt de andere kant op.

 4. Ga naar http://www.conrad.nl en ga onderaan de site naar ManCave.

  Hier staan leuke gadgets en DIY onderwerpjes. Site is een beetje macho maar daar moet je maar doorheen prikken.

  Kwam o.a. deze link tegen.

   

  http://mancave.conrad.nl/regenzomer-gratis-water-met-je-diy-opvang-en-filtersysteem/

   

  In de gauwigheid zag ik ook de onderwerpen: bergruimte met een verborgen deur, maak je gezicht onzichtbaar met een ledpet en zelf een schuilkelder maken kortom genoeg redenen voor ons preppers om deze site door te spitten.

   

  Veel kijk- (video's) en leesplezier. :)

 5. In het kader: 5 producten die je niet moet kopen: Kennen jullie deze NOG? Nog, nog...?

   

  De meeste hebben er als jongetje vast wel één gehad, het uber coole, made in Taiwam (even the Chinese didn't want to make it!), superdepuper, 10 Gulden Rambo mes! Met afschroefbaar kompas, lucifers, vishaakjes en een slijpsteen waar je geen ruk aan had. Maar cool was 'ie wel! En dat voor een tientje!

  Rambo.jpg.e13915674a05f36821bda9e80f09920b.jpg

   

  OK, dan ga ik ook met de billen bloot! Ondergetekende was ooit ook in het bezit van zo'n Übercoole SuperMacho Who's the Boss, Rambo Knife met toeters en bellen in het holle handvat. Was inderdaad niet zo duur, stond inderdaad heel cool aan je mil.riem, maaaar.... was ook zo kapot. Mooie levensles in de praktijk: goedkoop is duurkoop en sprookjes bestaan alleen voor de verkopers van dit kermisspul.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...