Ga naar inhoud

Janderman

Lid
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Janderman

 1. De crisis wordt door de burger betaald naar rato van vermogen. De SP weet je te vinden na 12 september en verzint wel iets om dit van je af te pakken. Box 4: Crisistax: WOZ waarde - Hypotheekschuld = eigen vermogen. Om nog maar te zwijgen over alle andere maatregelen die men kan bedenken om aan je geld te komen. Zie: http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/07_juli/28/binnenland/Zorg_betalen_door_huis_te_verkopen.xml Bij arbeidsongeschiktheid moet je in de huidige regelgeving je eigen huis al opeten. In crisistijd kan dit ook worden toegepast bij werkloosheid of bij ziektekosten (zoals in de link uitgelegd) Wetten om jou spaarcenten af te pakken zijn sneller ingevoerd dan afgeschaft. Beter was geweest om de schuld in eigen huis zolang mogelijk aan te houden. Netto betaal je niet veel meer dan 1 a 2 procent, maar blijf je wel baas over je spaargeld. Je kon dit verbrassen, sabbaticaljaar nemen, omzetten in PM, storten naar goed doel en zo anderen een leefbaar bestaan geven, etc. Het lijkt nu muurvast, totdat de overheid jouw stenen als geld en bezit gaat zien. De Rabobank deed er goed aan om te checken of je wel verstandig bezig bent geweest. Ik hoop dat je lekker blijft slapen.
 2. Gisteren een filmpje gezien waarin gezegd werd dat de totale wereldvoorraad goud een omvang heeft van 20 x 20 x 20 meter. Een kubus met een inhoud van 8000m3. Ik ben niet goed in rekenen, misschien kan iemand vertellen of deze bewering juist is ?
 3. Ik ben geen verzamelaar, maar het valt me op dat er verschillen zijn bij munten: Maple Leaf 1 ounce zilveren munt 31.1 gr. € 26.28 en/of Philharmoniker 1 ounce zilveren munt 31.1 gr. € 26.19 en/of Eagle,1 ounce, zilveren munt 31.1 gr. € 26.93 Verschillen: De inkoopprijs verschilt iets. Land van herkomst verschilt Continent verschilt Overeenkomsten: Zilvergehalte is hetzelfde. Verkoopprijs is hetzelfde (momenteel)
 4. Ik had dit wel gezien, maar wist niet dat het gebruikelijk is hier om alle vragen door elkaar heen te plaatsen onder hetzelfde kopje. Ik dacht 'nieuwe vraag', dus nieuw topic. Dat zie je wel meer op forums, maar ik zal de vraag daar ook stellen, dan kan deze gesloten worden door de webmaster.
 5. Hallo, Ik heb een box met gevriesdroogd voedsel besteld en ontvangen. Het is van het merk Wise en zou volgens de website van Wise (en de leverancier) 25 jaar houdbaar zijn. Nu heb ik die box opengemaakt en constateer dat sommige zakjes veel meer lucht bevatten dan anderen, terwijl er hetzelfde product in zit. Nu vraag ik me af of dat de houdbaarheid ook beinvloed ? Gek genoeg staat op de box en de zakjes niets vermeld over een uiterste houdbaarheid. Elders las ik dat dit voor produkten van Mountain om 7 jaar zou gaan. Heb ik nu een gok genomen dat het voedsel over 19 jaar nog te gebruiken is of had ik net zo goed (lees: veel goedkoper) gevriesdroogde kruiden van Knorr kunnen kopen en een paar zakken macronie ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...