Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Neliel

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Neliel

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gemeente Waalwijk
 • Nieuwsbrief
  Ja

Enkele statusupdate

Bekijk alle updates door Neliel

 1. Update: ik heb bij het voorstellen op de site al wat verteld. Voor degene die 't bericht niet heeft gelezen: Ik ben samen met mijn partner 4 maanden geleden begonnen met preppen. We zijn budget preppers en zaten met enkele problemen. We wilden namelijk graag onze groep vergroten en we moesten oplossingen verzinnen op het budget preppen.

   

  We zijn erin geslaagd twee personen toe te voegen aan onze groep. Helaas zijn zij zelf ook budget preppers, maar alle beetjes helpen. We kunnen nu als groep gaan brainstormen over alternatieven & recyclen. Daarbij wordt onze voorraad steeds meer versterkt met de spullen die we kunnen kopen. Ik ben zelf erg enthousiast geworden over enkele prepper producten die ik graag wil hebben en ben daar dus voor gaan sparen. Verder hebben we nu de waterfilter die we graag wilden, dus dat is ook een geruststelling.

   

  Misschien heeft iemand wat recycle tips voor ons? Dat zou fijn zijn. Ik zal een nieuwe update plaatsen als er weer wat vooruitgang gemaakt is.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...