Ga naar inhoud

alberto

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door alberto

 1. op de percelen mogen alleen mobile behuizing geplaatst worden. water en elektra niet aanwezig, maar is in overleg te realiseren. Foto's en nadere info op aanvraag.
 2. In hartje Portugal bieden wij diverse percelen grond voor zelfvoorzienend wonen. Zo hebben wij momenteel 1 perceel van een halve Ha en 2 stukken van ongeveer 1Ha De percelen zijn onderdeel van ons landgoed( 10 Ha) gelegen nabij een dorpje en aan de voet van natuur/ berggebied "Serra da Estrela". Uitstekend bereikbaar. lange termijn mogelijk. Huur vanaf 50 euro per maand. voor info graag mailen naar amruigrok@sapo.pt
 3. mR Gold, waarom wachten tot maandag????
 4. persoonlijk heb ik het idee, dat de media hier duidelijk over zwijgt............het effect van een bankrun in europa wordt namelijk heel erg groot nu!. door de maatregelen in cyprus is het duidelijk, dat men zomaar je geld kan afnemen door bankrekeningen te plunderen, want dat is wat de overheid nu doet in Cyprec.Hou je bankrekening dus goed " in de hand" de komende dagen !!
 5. Ik bevind mij nog maar kort op dit forum en stel vast dat er erg veel afkortingen en voor mij vreemd woordgebruik plaatsvind. Is het ook mogelijk om een lijst van afkortingen te plaatsen, met daarbij de uitleg e.d.???
×
×
 • Nieuwe aanmaken...