Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

rambo

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rambo

 1. hoi ik ben net nieuw op preppers.nl ik ben een man in de 30 ik heb als prepper naam RAMBO gekozen omdat ik deel 1 van de film,s zo mooi vindt en hoe hij 1 is met de natuur dat spreekt me erg aan ! en verder kom ik uit brabant ergens tussen den bosch en nijmegen en ben nu ongeveer een half jaartje bezig met preppen en het is verslavend en het wordt een uit de hand gelopen hobby want ik ben er elke dag wel even mee bezig ik doe het omdat ik graag een beetje voorbereid wil zijn als er iets gebeurd ! en het lijkt me kickken om regelmatig een keer te gaan surviv
 2. hallo ik ben een man van 38

  en ik ben nu een half jaartje bezig met prepperen !!

  en het wordt nu een beetje een uit de hand gelopen hobby ,

  omdat het geweldig is om jezelf en je fam te kunnen beschermen als het nodig zou zijn

  voor eventuelen rampen .

×
×
 • Nieuwe aanmaken...