Ga naar inhoud

Ronja

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    Zuid Holland
  • Nieuwsbrief
    Ja

Ronja's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Ik las in verschillende topics over mensen die vochtige doekjes in huis hebben om zich eventueel te kunnen wassen als de SHTF. Ik vind dit een goed idee maar ik vind dat soort geparfumeerde producten vaak zo penetrant ruiken. Om nu niet alle merken te hoeven uitproberen: Hebben jullie ervaring met dit soort vochtige doekjes (dus geen vochtig toiletpapier) en welk merk/soort ruikt enigszins neutraal?
  2. Ik ben deze week pas begonnen en heb mijn eerste prepspulletjes in huis gehaald: - Katadyn Pocket waterfilter - 4 isolatiedekens - met de hand oplaadbare radio/zaklamp combi - met de hand oplaadbare zaklamp met oplaadsysteem voor mobiele telefoon - watervaste lucifers en nog iets om vuur te maken met een vuursteentje en brandblokjes - het Grote SAS survival boek en het boekje van Dick Berts - 24 liter Bar Le Duc bronwater We hebben ook veel spulletjes al in huis rond slingeren, gadget liefhebbers als we zijn. Plan is dus deze dingen (zoals zakmessen, batterijopladers, hoofdlampen en zaklantaarns) op te zoeken en op een logische plek te leggen.
  3. Ik vond het een prima uitzending, je werd niet belachelijk gemaakt. En toen je met je waterfilter begon te zwaaien, was dat voor mij een wake-up call ;-) Jammer dat ze het noemen van deze site en jou boek eruit hebben gehaald. De site heb ik gevonden, nu jou boek nog... Dank je voor je optreden in VdD! EDIT: Boek gevonden en besteld
×
×
  • Nieuwe aanmaken...