Ga naar inhoud

Azteca

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Azteca's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Dank je Geert voor de suggestie ik reed laatst naar Luxemburg en een stuk door de ardennen en stelde het aan mijn partner voor, als eventuele bol.. Alhoewel, ik ben bang dat er meer mensen zijn in dit gedeelte van Europa die heterzelfde over denken?? Hoeveel mensen kunnen daar terecht?
 2. Ik kijk trouwens ook vaak naar hoe het mogelijk is voor gevangenen om ongemerkt te werken aan een vluchtroute! Onvoorstelbaar! Tunnels onder de grond etc. daarom kies ik ook de late uren uit om ongemerkt te zoeken naar temporary bug out spots, die wellicht de mogelijkheid bieden om daar ongemerkt een shelter te kunnen construeren.. moeilijk is het maar mogelijk is het zeker.. Ik heb het over constructies bouwen in de bosjes om de hoek in het reacreatie gebied. - spot vinden om ongezien te bouwen - soort van ingegraven ondiepe bunker tussen de bosjes/struiken/bossen/bomen - op een plek waar iemand ooit komt of aan zou denken Dit alles realisren op een zo stealth mogelijke manier! zoals sommige prison breaks!
 3. Hi Zinzzy, Thanks for replying Maar vooralsnog, ben ik in de veronderstelling dat de nederlandse regering allerlei doemscenario's al hebben berekend en ik denk zelfs dat zij zijn voorzien van genoeg brandstof voor al hun voertuigen om het op zn minst een paar jaar uit te houden? ik heb zelfs het idee dat zij met al hun hoogopgeleide specialisten al precies weten naar welke plekken de mensen zullen toevluchten tijdens shtf, zij hebben de hele infrastruktuur immers zelf aangelegd. Zij zullen denk ik alles doen om zelfvoorzienende mensen op te pakken omdat ze weten waar die toe instaat zijn! Het zal spannend worden.. Ondanks al mijn vragen, zal mijn zoektocht naar de best mogelijke BOL doorgaan en zal ik in ontwikkeling blijven over mijn survival gear en transport! Inspirerend!
 4. Hi Amber, Dank voor je reactie Ik heb mezelf zojuist lid gemaakt van de shelter-camping groep en ga daar zo meer info over inwinnen Ergens heb ik het idee dat er hier in NL maar een handje vol preppers zijn, niet genoeg mensen zijn wakker en blijven liever bij de gevestigde kudde! Ik loop zelf ook rond bij mij in de omgeving om te kijken naar goede bug out verstop locaties, hier waar ik woon zijn er veel recreatie, hiede en bos gebieden. Ik betwijfel nogsteeds of ik daar wel veilig ben? Vind het idd belangrijk dat ik te voet of te fiets ergens snel kan onderduiken! Het zoeken van plekken doe ik meestal s'avonds zodat geen mens doorheeft waar ik ben of wat ik aan het doen ben, en draag ook altijd zwarte kleding en oefen tergelijkertijd met mijn tactical vest als ik uit ben op mn zoektocht naar geschikte bug out locaties!
 5. Ik kijk dan naar al die mooie en leuke video's op youtube! Maar dan denk ik bij mezelf we're in Holland!?! where the hell can we bug out to!?? We leven niet in een uitgestrekte amerika of canada waar je je nog onvindbaar kunt verstoppen Alles is in beheer van de overheid en de gemeentes :/ wil je het bos in en je kampje opzetten of een schuilplaats inrichten hmnn? Heb geprobeerd te zoeken naar geschikte bos gebieden en locaties etc. maar geen schijn van kans denk ik dan? begin je ergens iets te installeren tussen was struiken en bosjes, word je gesnapt door de kip (oud amsterdams voor politie) en heb je meteen een boete aan je broek! Naar het buitenland? met straks alle checkpoints die worden opgesteld bij alle grensposten en hoofdwegen :/ pfff! Stel, if shit hits the fan, ben je nergens meer veilig met al die helicopters boven je hoofd bewapend met the latest advanced infrared heat-seeking equipment! Kan ik maar beter thuis blijven in mn appartementje op 3 hoog omringd door betonnen muren! en bouw ik nog een metalen veiligsheidsdeur ter versterking van mijn voordeur en niemand komt nog binnen!! Zou zonde zijn, heb je een mooie BOB samengesteld en binnen mum van tijd word je opgepakt of gepakt door wie dan ook! NL is klein en overzichtelijk.. Wie weet kent dus nog goede bug out locaties binnen de grenzen van NL? Wat zijn volgens jullie goede bug out locaties? Idea's are welcome! ben benieuwd! Greetz folks! Azteca (a new prepper!)
 6. Als allereerst gegroet! Ik ben hier nieuw! Ik denk zelf niet dat er een natuurramp zal plaats vinden en een zombie apocalypse lijkt mij zeer onwaarschijnlijk! ik denk eerder dat de hele wereld economie in elkaar zal klappen waardoor er allerlei toestanden zullen ontstaan.. Ik denk aan social unrest, plunderingen, berovingen, protesten, opstanden, gevechten die zullen uitbreken tussen de burgers en de authoriteiten en dat allemaal in ons kikkerlandje.. De mentaliteit is nederland is naar mijn mening erg veranderd, de pit is weg the fire is gone in the people, een beetje mak en zeurend volkje zijn we geworden.. alhoewel ik zeker weet dat de vlam in de pan zal slaan zodra er straks niks meer te krijgen is en de prijzen de pan uitrijzen en niets meer te betalen is.. Een andere mogelijkheid is dat er een 3de wereld oorlog uitbreekt, we are on the verge.. maar ik denk niet dat het zover zal komen. Die hele oorlogsdreiging is gewoon om angst en verdeeldheid te zaaien onder het volk zodat de overheden weer een manier hebben om de massa te kunnen controleren en te brainwashen.. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hier op aarde gaan wakker worden in de komende tijd?.. Wellicht zou het hierop kunnen lijken straks (zie video link), grappig, ik heb dit allemaal voor mij deur zien gebeuren! ik was toen nog een jongentje van 7! Vanaf het balkon keken ik en mijn familie toe, een ware veldslag.. Maar dit is dus wat ik bedoel kwa mentaliteit, toen hadden we ballen en gingen we ertegenaan! (dit filmpje heb ik met bestaande beelden in elkaar gemonteerd): Gegroet, Azteca
 7. Thanks voor jullie reacties! Zo als jullie kunnen zien ben ik hier net nieuw! Ik ben wederom hardstikke blij dat er een preppers gemeenschap is..
 8. Wat zou volgens jullie die factoren kunnen zijn voor een shtf situatie in NL?
 9. Ik vroeg mij dit namelijk af, omdat ik merk dat meer en meer mensen in mijn omgeving zich realiseren nu dat er iets gaat gebeuren op wereldschaal en zich nu ook beginnen te intereseren in de aangrijpende veranderingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...