Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

kolios

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over kolios

 • Titel
  Jr. prepper
 1. oke bedankt!, ik had al een idee over de rivierstenen, maar zeker wist ik het niet, ik ga morgen maar met mijn (5 euro)bijl oefenen
 2. draadzaag, katadyn waterzuiveraar pocket, een beter mes, een draaislijpschijf, een goede opwindbare zaklamp, (of 10!)
 3. wie kan mij iets vertellen over het slijpen van mijn messen en bijlen zonder wetsteen en slijpsteen? ik heb nu wel een wetsteen liggen, maar wat zou de ideale oplossing zijn om mijn gereedschap scherp (en dus nuttig) te houden in een situatie waarin ik mijn uitrusting heb verloren? ( ik heb mijn mes altijd op mijn lichaam)
 4. ik wilde richting duitsland gaan met mijn gezin, maar helaas gaat dat niet lukken, dus ik blijf thuis, met mijn voorraden en mijn gezin..., ach we maken er gewoon een mooie kerst van, en yoni, ik heb kilo's met koffiebonen hoor!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...