Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

DOWNLOAD Dennenboom hars lijm maken


Recommended Posts

hoi preppers

 

De dennenboom is een ongelooflijk nuttige boom voor een Bushcrafter of Prepper na de SHTF .

Allereerst, de hele boom is eetbaar ... de schors , de naalden , de dennenappels , enz ... De wortels kunnen worden gebruikt als touwwerk .

U kunt dennennaald thee die is rijk aan vitaminen is maken. U kunt ook gebruik maken van de takken als bouwmaterialen en de dennennaalden als strooisel .

Dennensap maakt ook uitstekende brandstof om een kampvuur te starten . Het onderwerp van deze post is echter hoe je dennenhars kunt gebruiken om een natuurlijke en zeer duurzaame lijm te maken.

Hars lijm kan gebruikt worden voor allerlei toepassingen - thuis of in het bos. Ik heb dennenhars lijm onder andere gebruikt om vishaken te maken, en allerlei andere nuttige tools . Ik gebruikt de hars lijm ook thuis voor elke dag projecten .

In deze instructable zal ik laten zien hoe gemakkelijk dit is.

 

greetzz hamster.

 

 

te downloaden hier als docx of als pdf

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...