Ga naar inhoud
GENEGEERD

Inblikken voedsel


Husteng

Aanbevolen berichten

Weck reeds jaren vlees en groente, op de oude manier

 

2 jaar geleden heb ik een Pressure Canner over laten komen uit de USA, dit werk iets anders maar ik weck nu vlees rauw en dat gaat zeer goed

 

voedsel wat je zelf inmaakt op de"goede"manier is onbeperkt houdbaar

 

heb vorige week nog een pot vlees gegeten Sept 2008 dat ik had ingeweckt ( op de oude manier, dus eerst bakken) en zie hier ik ben er nog!

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 10 jaren later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

wecken is heel leuk, als er hogere tempraturen nodig zijn voeg dan een ruime hoeveelheid zout toe aan het bad.

Dit verhoogt het kookpunt aanzienlijk, een goede thermometer is hierbij wel noodzakelijk. eentje tot 300 a 400 graden.

zout koop je bij elke agraische winkel in 25kg zakken ca 7,5e.

Of een hogedruk pan

 

Met vriendelijke groet Igor

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...