Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

e10traveller

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over e10traveller

 • Titel
  Jr. prepper

Enkele statusupdate

Bekijk alle updates door e10traveller

 1. Hallo preppers,

  Ik ben persoonlijk een enthousiast survival liefhebber en beschik over heel wat kennis en ervaringen die gaan van arctisch klimaat naar tropen, woestijn en bergen. Het vermogen te overleven in moeilijke omstandigheden spreekt mij dus enorm aan. Ik probeer deel te nemen en mijn kennis te delen over bv. rugzakken, slaapzakken, andere survivalspullen, zoals tassen, matrassen, gereedschap, e.d. En waar dat te krijgen is voor ' weinig'. Bij dezen een eerste intro.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...