Ga naar inhoud

Achi28

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Achi28

  1. Op 10-6-2021 om 10:28, ertzor zei:

    Erg bedankt voor het delen van jouw bestel-experiment Madeliefje! Ik ga ook maar eens een bestelling plaatsen daar. Ik heb ook ivermectine voor paarden besteld uit Ierland. Precies hetzelfde spul, alleen even opletten met de dosering, al schijnt ivermectine ook bij hogere doseringen weinig problemen te veroorzaken. Ik zal laten weten hoe het gaat met die bestelling, mocht daar interesse voor zijn.

     

    Wat is nu jouw plan wat betreft het gebruik? Ik ben zelf van plan om mijn moeder, die niet gevaccineerd is, volgens het profylactische protocol van de FLCCC te 'behandelen'.

     

    https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

     

    Zelf ga ik dat misschien ook doen, al ben ik een stuk jonger dus is het wellicht voldoende om alleen over te gaan tot gebruik wanneer er een reden is om te denken dat ik mogelijk ben blootgesteld aan het virus. (symptomen, positieve test, contactonderzoek)

     

    Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de effecten op long covid. Een collega van mij is zwaar ziek geweest en heeft na maanden nog steeds veel klachten. Ik denk wel dat ze open staat voor een 'alternatieve' behandeling zoals ivermectine, maar ik vind het nogal wat om dat te gaan voorstellen. Aan de andere kant voelt het ook als een plicht omdat ik denk dat ik daarmee zou kunnen helpen om haar klachten te verminderen. 

     

    Al met al een moeilijke situatie en ik ben benieuwd naar jullie kijk op dergelijke zaken.


    Hoi ertzor,

    Zelfs de ICU longarts van het FLCC (Kory) heeft met eigen ervaring gezien dat door hem zogenoemde 'long haulers' worden behandeld met Ivermectine en succesvol ook. Er zijn helaas nog geen trials beschikbaar, maar misschien dat je via hen daar wat meer over te weten kan komen en het misschien het herstel kan bespoedigen!

    Hij heeft dat hier gezegd (vanaf 02:19:31) : https://www.youtube.com/watch?v=Tn_b4NRTB6k&t=8540s

    Ik heb zelf sinds dat ik van dit medicijn af weet echt een heel groot onbegrip voor de manier waarop er mee om gegaan wordt en na het zien van bovenstaand interview is dat alleen maar bevestigd. Een lange zit, maar echt een aanrader.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...