Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

RayCokes

Lid
 • Aantal items

  341
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Statusupdates die geplaatst zijn door RayCokes

 1. Communicator; ik heb niet het idee dat wij hier in Nederland gehaat worden. We worden lacherig belachelijk gemaakt. En inderdaad, diegene die weten dat we een voorraad hebben, reageren volgens mij allemaal hetzelfde;

  "Nou... als dan toch alles in elkaar klapt, komen wij bij jou wel om eten! hahaha ha.. ha ... ha.... ... hmmm".

   

  en als je dan zegt: je kan gerust langskomen hoor, maar van mijn voorraad krijg je niks, dan kijken ze je verontwaardigt aan; lekker vriend ben jij!, NEE zeg ik dan, lekker verantwoordelijke ouder ben jij!, Je moet zelf voor je gezin zorgen, en die verantwoording niet bij mij leggen. punt!

   

  uitgel*lt...

   

   

  Als je bovenstaande uitspraak van Communicator herkent en je zegt dat tegen andere...sta je aan de enige en juiste kant :cool:

 2. Ik voel me al lekker thuis hier, gelijkgestemden noemen ze dat. Heerlijk als je tegen iemand praat en die er niet raar vanop kijken als je gewoon wat extra zekerheid wilt hebben in de vorm die heet; prepping. Ik zie het eerder als een relatief goedkope levens verzekering ook voor tijdens je leven en ik laat tenminste iets na met kennis en eten, licht, warmte en zelfvoorzienendheid. Wat wil je nog meer?! Meer voorraad :cool:

 3. Je merkt dat je een prepper word als je herkent dat je anders tegen producten aankijkt en je zoekt naar producten met meer functies, alles wat eetbaar is goed naar de houdbaarheid kijkt en dat pakje zoekt dat toch weer maanden langer houdbaar is en vaak achterop het schap ligt. Je de raarste dingen ook tussendoor begint te hamsteren. Je al nadenkt waar en ik welke tas of plek je iets wilt stoppen. Je graag een paar extra koopt. Je vaak denk, heb ik dat al genoeg in huis? Je steeds meer rugzakken verzameld en overal in elke tas of jas wel iets zit om...thuis te komen, jezelf droog te houden, medicatie en/of ehbo maar ook zelfs survival spullen bevatten etc etc ;-) LOL Je hebt het door dat je deze afwijking hebt?! Gefeliciteerd je bent slecht 0,5% van alle Nederlanders :cool:

   

  En ja, ik ben voorstander van de heroprichting van de helaas afgeschafte BB

   

  Nee mijn avatar is geen import of verkoop relatie maar ik ben gewoon wd40 fan :cool: mywd40.com

×
×
 • Nieuwe aanmaken...