Ga naar inhoud

TheBuildie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TheBuildie

  1. 6 minuten geleden, NHN072 zei:

    Ik zat zo eens te denken; zou de spreiding van de voorjaarsvakantie iets te maken kunnen hebben dat het noorden van het land (nog) geen besmettingen heeft? Het blijft natuurlijk apart, maar ook het noorden is uiteindelijk ‘aan de beurt’ om het maar even met deze woorden uit te drukken. Het is niet de vraag óf, maar wanneer.

     

    De voorjaarsvakantie van het noorden was vanaf 15 februari en voor het midden en het zuiden van het land begon de voorjaarsvakantie een week later vanaf 22 februari en viel samen met het carnavalsweekend.

     

    Er zijn genoeg ‘noordelingen’ afgereisd naar het zuiden des lands om daar te gaan carnavallen. Maar hoe kan het dan dat deze ‘noordelingen’ niets van enige besmetting mee hebben terug genomen en dat hier nog geen besmetting is vastgesteld? En ik noem nu alleen het carnaval in het zuiden, maar er zijn natuurlijk ook gigantisch veel mensen (ook uit het noorden) afgereisd naar Italië en andere landen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook families die verder uit elkaar wonen en  elkaar bezoeken.

     

    Ik blijf het werkelijk vreemd vinden dat er nog geen enkel geval van coronabesmetting in het noorden van het land is geconstateerd. Of zijn ze er wel maar horen we hier niets van?

    In het noorden wil met nog niet echt meewerken met het testen van patiënten heb ik het idee. Ik ken inmiddels meerdere mensen uit VR1 en VR2 met klachten waar huisartsen zeggen: u bent niet in Italië geweest dus u heeft “gewoon” griep. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...