Ga naar inhoud

Itisme80

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Itisme80

  1. Ik lees hier al een paar dagen mee en ben blij met de extra informatie die ik hier zie tov andere media.  Ik heb geen tijd of mogelijkheden om actief nieuws in de gaten te houden, maar ontving vanmiddag zelf deze informatie van een middelbare school in Nieuwegein: 

     

    Quote

    Twee leerlingen komen deze week terug uit thuisquarantaine. Zij waren positief getest, zijn uitgeziekt en inmiddels zo lang klachtenvrij dat de GGD heeft aangegeven dat er geen gevaar meer kan zijn op overdracht van de besmetting.

     

    Voor wat betreft schoolreizen en exchanges: we bekijken per reis of we met een groep op pad kunnen gaan. Voor de groepen die in de week 11 en 12 (tot en met 20 maart) op pad zouden gaan, hebben we besloten dat ze thuis blijven. Ook ontvangen we in deze periode geen groepen uit het buitenland. De leerlingen die niet op reis gaan hebben dus gewoon les. De begeleiders van de reizen en ook de ouders en leerlingen zijn inmiddels op de hoogte.

     

    Voor de reizen na 20 maart, nemen we stapsgewijs een beslissing, volgende week voor de reizen van week 13 en zo verder. Op die manier kunnen we de ontwikkelingen meenemen in de besluitvorming. Bij de besluiten die we nemen zullen de richtlijnen van de GGD leidend zijn.

     

    GGD brief, update Corona-virus, 6 maart 2020.pdf

    • Leuk 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...